Αν είσαι γυναίκα δες τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στην παραλία!

Υπάρχει ένα πράγμα που οι γυναίκες απαγορεύεται να κάνουν στην παραλία και πολλές ίσως και να έχουμε πέσει σε αυτήν την παγίδα.

Γιατί όταν πηγαίνουμε παραλία έχουμε όλο τον ελεύθερο χρόνο για εμάς, να τον σπαταλήσουμε όπως θέλουμε. Μερικές φορές απλά θα κάνουμε ηλιοθεραπεία, άλλες θα κολυμπήσουμε, θα διαβάσουμε ένα βιβλίο, θα κοιμηθούμε ή θα περιποιηθούμε τον εαυτό μας.

Κι όμως υπάρχουν γυναίκες που φροντίζουν τον εαυτό τους στην παραλία γιατί εκεί βρίσκουν τον χρόνο και χαλαρώνουν. Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις στην παραλία είναι να βγάλεις τα φρύδια σου και υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί λόγοι.

Αρχικά, σίγουρα αν έχεις μαζί σου τσιμπίδακι στη θάλασσα θα μπεις στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσεις. Και η μία τριχούλα που ήθελες να βγάλεις έγιναν δύο και οι δύο τρεις και τελικά καταλήγεις να αφαιρέσεις πολλές τριχούλες με αποτέλεσμα να μείνεις χωρίς φρύδι!

Εντάξει, αυτό ίσως είναι λιγάκι υπερβολικό αλλά σίγουρα θα χαλάσεις το σχήμα των φρυδιών σου και θα βγάλεις και μια τρίχα παραπάνω καθώς λόγω του ήλιου το φως είναι…. εκτυφλωτικό και απλά δεν βλέπεις.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίος δεν πρέπει να βγάλεις τα φρύδια σου ή οποιαδήποτε τρίχα, αφήνεις την τρίχα εκτεθειμένη με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση να μολυνθεί και να εμφανίσεις ένα σπυράκι. Και γιατί να τραβάς όλα αυτά καλοκαιριάτικα;

You May Also Like