Ενδιαφέροντα στοιχεία που δεν γνωρίζαμε για τη Δευτέρα…τη δυσκολότερη ημέρα της εβδομάδας.

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Αχ αυτή η Δευτέρα… Πρέπει να έχει τα ψυχολογικά της.. μιας και κανένας δεν την θέλει.. Όσες έρευνες έχουν γίνει  σε όλο τον κόσμο.. όλοι με ένα στόμα μια φωνή λένε πως είναι από τις πιο δύσκολες και μισητές ημέρες της εβδομάδας.

Αυτό λίγο πολύ όλοι το ξέραμε .. Υπάρχουν πράγματα όμως που δεν ξέρουμε για την δυσκολότερη ημέρα της εβδομάδας.. και εγώ πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό..

Πάμε να τα δούμε παρέα..

Τις Δευτέρες για παράδειγμα οι άνθρωποι δεν ξυπνάνε ευχάριστα… Τα νεύρα χτυπάνε κόκκινο .. και το πρώτο χαμόγελο έρχεται γύρω στις 11.15 σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά.. Απίστευτο ε;;;

-Ένα ποσοστό πάνω από το 50% τις Δευτέρες αργεί να πάει για δουλειά..

-Οι Δευτέρες αποδεδειγμένα είναι οι λιγότερο παραγωγικές ημέρες της εβδομάδας, καθώς οι δημιουργικές ώρες εργασίας δεν ξεπερνούν τις 3,5.

-Κάτι άλλο που αφορά στη Δευτέρα και με σόκαρε .. είναι ότι την συγκεκριμένη μέρα έχει σημειωθεί αύξηση 20% στο ποσοστό των ατόμων που παθαίνουν καρδιακή προσβολή, το οποίο οφείλεται ίσως στο άγχος που προκαλεί η επιστροφή στο γραφείο ή στη δουλειά γενικότερα..

Βρε μήπως να μην δουλεύουμε Δευτέρες;;;

Η έρευνα ολοκληρώνεται με τους 5 καλύτερους τρόπους για να ξεπεράσει κανείς το αίσθημα της μιζέριας που προκαλεί η Δευτέρα..

Δείτε τηλεόραση.. Κάντε σεξ, Κάντε διαδικτυακές αγορές, φάτε σοκολάτα, σχεδιάστε διακοπές..

 

Περιμένω σχόλια… Μια τέτοια μοναδική έρευνα.. δεν πρέπει να περάσει έτσι…

Photos Pixabay

 

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *