Έρωτας από την αρχή…με τον σύντροφό σου!

Κάπου έχουμε μπερδευτεί. Και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ γιατί κι εμείς προσπαθούμε να τα βάλουμε σε μια τάξη. Είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση και νιώθεις ότι έχει φύγει ο έρωτας. Και που έχει πάει σε ρωτώ; Είναι εκεί, πουθενά δεν έχει πάει. Απλά εσύ και ο σύντροφός σου έχετε μπει σε μια ρουτίνα και δεν λέτε να βγείτε.

Γι΄αυτό κι εμείς σου προτείνουμε μερικούς τρόπους (δοκιμασμένους) για να φέρεις στην επιφάνεια και πάλι τον έρωτα!

Ταξίδι
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες ένα ταξίδι με τον καλό σου; Οι δύο σας; Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει, θα σας φέρει πιο κοντά και όταν επιστρέψετε σπίτι όλα θα έχουν αλλάξει. Ήρθε η ώρα για μια απόδραση.

Βρείτε ένα χόμπι μαζί

zeugari
Κάτι που θα αρέσει και στους δύο. Μπορεί να μαγειρεύετε μαζί ή να πάτε για τρέξιμο. Και αυτό θα είναι το καινούργιο σας στοιχείο που μόλις ανακαλύψατε και σας έλειπε!

Επικοινωνία
Στο έχουμε πει και άλλες φορές…Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε ουσιαστική επικοινωνία. Πάρε ένα ποτήρι κρασί και μίλα για όλα. Για τους φόβους, τα όνειρά σου, για τη σχέση, για κάτι άσχετο. Για όλα.

Αυθόρμητο σεξ

autokinito
Μέχρι και σε αυτό πλέον έχετε βάλει πρόγραμμα. Κάθε ΣΚ και αν…Όχι! Συνέχισε να δείχνεις πόσο ποθείς τον σύντροφό σου με την κάθε ευκαιρία. Αυθόρμητο σεξ. Θυμάσαι πώς ήταν στην αρχή της σχέσης; Αυτό εννοούμε.

Εκπλήξεις
Και σε ποιον δεν αρέσουν οι εκπλήξεις. Κλείσε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, ένα ξενοδοχείο, παρ΄του ένα δώρο. Ο καλός σου θα το αγαπήσει, οτιδήποτε κι αν είναι γιατί δεν θα το περιμένει!

You May Also Like