Το fashion style που κυριαρχεί την επόμενη σεζόν είναι το “cool” και μας αρέσει πολύ!

Γράφει η Εύα Καλαβρή.

Τι σημαίνει να είσαι cool; Δεν υπάρχει, νομίζω, ακριβής μετάφραση στα ελληνικά, ωστόσο όλοι έχουμε μια ιδέα σχετικά με το ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός cool ατόμου, άρα και μιας cool εμφάνισης…

Στο σχολείο και στη φοιτητική μας ζωή, τα cool άτομα φορούσαν συνήθως τα πιο ενδιαφέροντα ρούχα, ήταν πολύ κοινωνικά και με πολλές παρέες. Στην εξωσχολική και μετα-φοιτητική ζωή, λέμε ότι κάποιος είναι cool όταν είναι ανοιχτός, χαμογελαστός, ευγενικός και ανεξάρτητος. Εκείνος που έχει αέρα και αυτοπεποίθηση, που είναι ο αυθεντικός εαυτός του και αποπνέει τη δική του ευχάριστη ενέργεια.

Πώς μεταφράζονται όλο αυτό το attitude και τα χαρακτηριστικά σε fashion style;

Με πολλούς τρόπους και είναι καθαρά προσωπικό. Σας έχω μερικές ιδέες για να εντοπίσετε και να επιλέξετε αυτό που σας εκφράζει:

  • Τα πάντα… oversized!
  • Denim mania και ειδικά τζιν παντελόνια που έχουν σωστή εφαρμογή στο εκάστοτε σώμα.
  • Πινελιές ροκ π.χ δερμάτινο τζάκετ (ταιριάζει απόλυτα και με φορέματα).
  • Αποχρώσεις που σου ταιριάζουν και υποστηρίζεις.
  • Φουτεράκια και πλεχτά που μας στέλνουν πίσω στο… σχολείο!

Πρόσθεσε αγαπημένα αξεσουάρ, όπως φουλάρια, γυαλιά ηλίου, scrunchies, καπέλα, κοσμήματα, ρολόγια, ζώνες.

Το Cool είναι classy, μοντέρνο και εξαιρετικά εξατομικευμένο. Εξαρτάται από την προσωπικότητα! Μπορεί να είναι boho chic ή κομψό ή σοφιστικέ ή casual. Αυτό ακριβώς είναι και το «κλειδί» για να ξεκλειδώσεις αυτό το style. Η δική σου cool προσωπικότητα, ανοιχτή σε νέες εμπειρίες, γεμάτη φυσικότητα, ανοιχτό μυαλό, που ξέρει να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τη ζωή.

Ένα cool άτομο δεν επιτρέπει στις ανασφάλειές του να τον ελέγχουν! Γι’ αυτό κι εδώ δεν χωράνε ανασφάλειες για τυχόν παραπάνω κιλά, κοιλίτσα, πιασίματα ή ό, τι άλλο μπορεί να σε κάνει να χάσεις το χαμόγελό σου και να νιώθεις άβολα μέσα στα ρούχα σου.

Άνεση, αυτοπεποίθηση και ταυτότητα λοιπόν μας ντύνουν “cool” την late summer περίοδο και κατά την έναρξη του φθινοπώρου! Έτσι, θα έχουμε και πιο εύκολη μετάβαση!

You May Also Like