Φτωχότερη η Ελλάδα μας..

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Ο 29χρονος Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας ήταν ο συγκυβερνήτης του μοιραίου μαχητικού αεροσκάφους F4 που κατέπεσε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Ανδραβίδας.. όπου εκπαιδεύονται οι Ιπτάμενοί μας. Ο Αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας βρέθηκε νεκρός. Ο κυβερνήτης αγνοείται.. Είναι μια μαύρη μέρα για την αεροπορία.. αλλά και για όλη την Ελλάδα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας έχουν κηρύξει 3ημερο στρατιωτικό πένθος.

Οι Έλληνες πιλότοι μας θεωρούνται από τους καλύτερους στον κόσμο. Γιατί όμως διαχρονικά έχουν κατακτήσει την κορυφή; Η απάντηση είναι.. στην ελληνική ψυχή! Αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι.. έχουν την πατρίδα μας πολύ ψηλά. Την προστατεύουν όπως οικογένειά τους. Τη βλέπουν από ψηλά και ανοίγουν τα χρυσά φτερά τους για να την αγκαλιάσουν.. για να την προστατέψουν. Αγαπούν κάθε κουκκίδα που φαίνεται από εκεί ψηλά.. κάθε κύμα που σκάει σε ελληνικά βράχια.

Οι Έλληνες πιλότοι δεν εκπαιδεύονται απλά.. αλλά γαλουχούνται για να είναι πρώτοι.. για να σηκώνουν ψηλά τη γαλανόλευκη. Και όταν συμβαίνει καμιά φορά η γαλανόλευκη να αγκαλιάζει το φέρετρό τους.. ιδίως όταν μιλάμε για τόσο νέους ανθρώπους.. τότε μόνο μια λέξη βγαίνει από την καρδιά όλων μας.. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

You May Also Like