Για τους άντρες: Όσα πρέπει να κάνεις όταν την περιμένεις να ετοιμαστεί!

Υπομονή. Εκτός από υπομονή φίλε άντρα υπάρχουν κι άλλοι πράγματα που μπορείς να κάνεις μέχρι να ετοιμαστεί η καλή σου που στην τελική φτιάχνεται και καλλωπίζεται για τα μάτια σου και μόνο.
Και είναι πολλά αυτά που έχει να κάνει: Μπάνιο, μαλλιά, κρέμες σώματος, κρέμες στο πρρόσωπο, στα χέρια, μακιγιάζ, νύχια και…ρούχα.

Εσύ, όμως, πως θα την παλέψεις;

Ξεκίνα να ετοιμάζεσαι τελευταία στιγμή
Αν έχετε κανονίσει να βγείτε στις 9 εσύ ξεκίνα να ετοιμάζεσαι στις 10. Άλλωστε εσύ θέλεις μόνο τρία λεπτά κι έτοιμος! Όταν σου λέει “σήκω αγάπη μου να ετοιμαστείς” μην το κάνεις, είναι παγίδα. Άφησέ την να ετοιμαστεί πρώτη.

Ευτυχώς έχεις το κινητό σου
Στείλε μήνυμα στους κολλητούς, σκρόλαρε σε όλα τα social media που έχεις μέχρι να περάσει η ώρα. Στην ανάγκη πιες και μια μπύρα για την πάρτη σου και μόνο!

Play station
Πάντα υπάρχει χρόνος για ένα παιχνίδι και μέχρι να είναι έτοιμη η καλή σου, εσύ θα το έχεις ευχαριστηθεί χωρίς γκρίνια. Άλλωστε δεν μπορεί να σου γκρινιάζει ενώ αυτή δεν είναι έτοιμη!

Βιντεάκια στο YouTube
Μπορείς πάντα να περάσεις την ώρα σου βλέποντας κάτι στο YouTube ή τα χθεσινά highlights του αγώνα που έχασες επειδή ήσασταν μαζί για ψώνια. Τώρα ήρθε η ώρα να τα δεις.

Τι να μην κάνεις;

  • Μην γκρινιάξεις. Θα τσακωθείτε.
  • Μην της φωνάζεις. Θα τσακωθείτε.
  • Μην την πιέσεις. Οι γυναίκες πιέζονται εύκολο επομένως μάντεψε… θα τσακωθείτε.

You May Also Like