Γιατί ο «Μικρός Πρίγκιπας» είναι το παραμύθι που πρέπει να διαβάσουν όλα τα παιδιά;

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» είναι ένα διαχρονικό παραμύθι, όχι μόνο για μικρούς, αλλά και μεγάλους.

Αν έχετε παιδί και ψάχνετε τι να του διαβάσετε, θα είναι ένα εξαιρετικό ερέθισμα για εκείνο, το παραμύθι του Μικρού Πρίγκιπα.

Μια ιστορία μαγική, που δείχνει όλη την δυσκολία της ανθρωπότητας, γραμμένη με απλές λέξεις. Δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη και την επιπολαιότητα που ίσως όλοι πρέπει να έχουμε λίγο στην ζωή μας για να δούμε μια λάμψη αγνή και ευτυχισμένης ζωής.

Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι ένας ταξιδιώτης. Μπορεί να δώσει εικόνες και να εξηγήσει ερωτηματικά. Και μπορεί το παιδί να ρωτάει συνεχώς, γιατί λέει το ένα ή το άλλο ο πρωταγωνιστής μας, όμως θα έχετε όλη την ευκαιρία, να του μάθετε τη ζωή και ίσως να μάθετε και εσείς να ζείτε ακόμα καλύτερα.

«Οι μεγάλοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από μόνοι τους, και είναι κουραστικό για τα παιδιά να προσπαθούν πάντα και συνέχεια να τους εξηγούν τα πράγματα».

Τα αποφθεύγματα του βιβλίου είναι ιδιαίτερα και μπορούν να συγκινήσουν ακόμα και τους μεγάλους- ή μαλλον τους μεγάλους θα συγκινήσουν περισσότερο!

Φροντίστε ο χρόνος με το παιδί σας να είναι εποικοδομητικός, όχι μόνο για αυτό, αλλά και για εσάς. Ανακαλύπτετε ακόμα περισσότερο την ψυχούλα του και βρίσκετε τα τυχόν τρωτά σημεία!

Ας διαβάσουμε όμορφα και ποιοτικά βιβλία με τα παιδιά μας!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *