Γιατί όταν πληγώνεσαι είναι για καλό;

Όλοι έχουμε πληγωθεί, σε όλους έχει ραγίσει η καρδιά κι από μια φορά. Το θέμα είναι πως μερικές φορές σου κάνει καλό. Είναι κάτι που σχεδόν αναπόφευκτα θα ζήσεις και πρέπει να ζήσεις.

Μπορεί να νιώθεις εσύ πως ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά δεν ήρθε κι εσύ μετά από αυτό θα βγεις πιο δυνατός. Γιατί… ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!

Γιατί, λοιπόν, πρέπει να πληγώνεσαι;

koritsi

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τον εαυτό σου
Στην αρχή τα συναισθήματα σου είναι πολύ έντονα αλλά όταν αρχίζουν και μαλακώνουν, τότε μπορείς να δεις τη σχέση, τον εαυτό σου, τι πήγε στραβά, που είχες άδικο. Και είναι υπέροχο γιατί θα πάρεις τα καλύτερα μαθήματα, θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Δυναμώνει τις φιλίες σου

sxesi
Όταν πληγώνεσαι είναι η καλύτερη ευκαιρία για ένα ποτήρι κρασί, πίτσα και τις κολλητές. Γιατί οι κολλητές είναι πάντα εκεί αν σου υπενθυμίζουν πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι και αυτός σας φέρνει ακόμη πιο κοντά.

Δυναμώνει τη σχέση με τον εαυτό σου
Μαθαίνεις να ζεις και λίγο μόνος σου. Κάνεις focus στους στόχους σου και τις επιθυμίες σου και μπορείς να αδράξεις πιο εύκολα κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί!

Μαθαίνεις να συγχωρείς

sxesi1
Είναι ΟΚ να νιώθεις θυμωμένος αλλά και τα πιο έντονα συναισθήματα θα καταλαγιάσουν. Και τελικά θα καταλάβεις ότι το να συγχωρείς τον άλλον, θα σε κάνει εσένα ευτυχισμένο.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *