Γιατί τα Χριστούγεννα στο χωριό είναι τόσο μοναδικά;

Τα Χριστούγεννα στο χωριό θα είναι πάντα μοναδικά και μαγικά! Βέβαια φέτος μόνοι όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι θα μπορέσουν να απολαύσουν αυτή τη μαγεία, όλοι οι άλλοι όπως και εγώ θα αρκεστούμε στις όμορφες αναμνήσεις μας από προηγούμενες χρονιές!
Αγαπάμε τα χωριά μας λοιπόν… και ιδίως τις γιορτές στο χωριό! Γιατί όμως;


Γιατί στο χωριό ο κόσμος είναι πιο ζεστός… είναι στιγμές που νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μια μεγάλη οικογένεια! Ήθη και έθιμα του κάθε τόπου ξεδιπλώνονται και μένουν για πάντα στις ψυχές και στο μυαλό μας! Τα κεράσματα πάνε και έρχονται πάντα και παντού… αυτό βέβαια μπορεί να μας προσθέσει κάποια κιλάκια αλλά θα μας προσθέσει και πολύ πολύ γλυκές στιγμές!

Επίσης, το χωριό είναι πιο κοντά στη φύση και η επαφή με τη φύση είναι όλες τις εποχές μια πραγματική ευκαιρία να χαλαρώσουμε! Η αίσθηση της ελευθερίας και της ομορφιάς παράλληλα μαγεύει μικρούς και μεγάλους … κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στο συναίσθημα που νιώθεις όταν γιορτάζεις με την οικογένεια σου στον τόπο που αγαπάς!

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και του χρόνου με υγεία να μπορέσουμε να κάνουμε γιορτές όπου επιθυμεί ο καθένας μας σε πόλη ή σε χωριό… σημασία έχει να έχουμε κοντά μας όσους αγαπάμε!

Σταυρούλα Λουκά

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *