Γιορτάζετε και εσείς μαζί μας σήμερα!

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Όντας ένας άνθρωπος της ενημερωτικής δημοσιογραφίας, φανταζόμουν πως η δυσκολία για κάτι πιο εναλλακτικό θα ήταν μεγάλη.

Σκέφτηκα όμως πως μπορώ να δοκιμάσω και να δω αν μπορώ. Έτσι έγινε και η πρώτη συζήτηση με την Ελένη Φούρλη, η οποία άνοιξε τα χέρια και είπε πως όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει έμπνευση. Και εκείνο το χαμόγελο φαίνεται να με έπεισε πως όντως όλα γίνονται.

Και κάπως έτσι ξεκίνησα να είμαι ένα μέλος μιας ομάδας, όπου πια μετρώ 2,5 χρόνια. Η αγάπη της ομάδας για το site είναι εκείνη που δίνει την έμπνευση, την χαρά και την αγάπη για την δική μας αρθρογραφία, και η στήριξη του ενός προς τον άλλο, όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά πάνω από όλα ανθρώπινα, είναι εκείνο που μας κρατά ενωμένους (και αξιοζήλευτους).

Το site είναι για όλους εμάς, η έκφραση, για όσα σκεφτόμαστε καθημερινά, αλλά και ένας τρόπος να ενημερωνόμαστε παραπάνω, σε διάφορα θέματα, για να σας το μεταφέρουμε (εγώ μέχρι και μαγειρική ξεκίνησα).

Ευχόμαστε και εύχομαι και εγώ προσωπικά, να είμαστε πάντα καλά και να συνεχίζουμε να έχουμε όλη αυτήν την αγάπη που θα σας διοχετεύουμε καθημερινά, μέσα από τα άρθρα μας!

 

You May Also Like