Η καλύτερη συμβουλή για μια πιο ποιοτική ζωή είναι ν’ αλλάξουμε το στρώμα μας.

Όλοι οι γιατροί μας λένε ότι ένας καλός ύπνος μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για την ψυχική και σωματική μας υγεία. Ένας γεμάτος και σωστός ύπνος μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, να μειώσει τα επίπεδα του στρες και του άγχους, καθώς και να βελτιώσει το μεταβολισμό μας διατηρώντας το βάρος μας σε σωστά επίπεδα.

Για να αποκτήσουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε και να αντεπεξέλθουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, χρειαζόμαστε έναν καλό, έναν γεμάτο, έναν ποιοτικό ύπνο. Έτσι θα μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί με ότι καταπιανόμαστε στη ζωή μας.. στις οικογενειακές και επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.. όπως σ την κοινωνική μας ζωή. Ένας καλός ύπνος.. θα μας κάνει να χαμογελάμε όλη την ημέρα, να είμαστε ευδιάθετοι και ενεργητικοί.

timthumb (1)

Αντίθετα.. η έλλειψη καλού και σωστού ύπνου μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και να επηρεάσει σημαντικά τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική μας υγεία. Ο ανήσυχος ύπνος, οι αϋπνίες και οι ανεξήγητοι πόνοι στην πλάτη και τη μέση, η μόνιμη κούραση που νιώθουμε συνεχώς.. μπορεί να οφείλονται στο παλιό μας στρώμα και όχι σε άλλους παράγοντες που συνήθως υποψιαζόμαστε, όπως το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Για αυτό πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του στρώματός μας και να το αντιμετωπίζουμε ως μία επένδυση που αφορά στην υγεία μας.

Εμείς στο elenifourli.com γνωρίσαμε την εταιρεία EVIA STROM, η οποία εδράζει στην Χαλκίδα και δραστηριοποιείται στα προϊόντα ύπνου για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο ιδρυτής της κος Παππάς Άγγελος φροντίζει να διατηρεί με σταθερότητα, όλα αυτά τα χρόνια, τις βασικές αξίες του και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα στρώματά του. Επιλεγμένα φυσικά υλικά, άριστη ποιότητα ραφής, βαθιά γνώση του αντικειμένου, συντελούν για κάτι πολύ περισσότερο από ένα καλό στρώμα, συμβάλουν τέλος σε έναν καλό και ποιοτικό ύπνο, που είναι η βάση της καλής υγείας.

timthumb

DSC02628

Το όνομα της Evia Strom, όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει την εκτίμηση της αγοράς και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Σήμερα παράγει 11 τύπους στρωμάτων (5 ανατομικά και 6 ορθοπεδικά) που με τις προδιαγραφές τους καλύπτουν κάθε ανάγκη οικιακού και επαγγελματικού χώρου, όπως σε νοσοκομεία και ξενοδοχεία. Επίσης αναλαμβάνει παραγγελίες που απαιτούν ειδικές διαστάσεις και υλικά κατά επιλογή του πελάτη, στη λιανική και στη χονδρική πώληση.

Αυτή είναι η συμβουλή μας για μια πιο ποιοτική ζωή.. ένα καλό στρώμα. Το καλό δεν σημαίνει υποχρεωτικά και ακριβό.. και αυτό θα το δείτε με μια επίσκεψη στην EVIA STROM, στην οδό Δημ. Σκούρα 15 (τηλ: 22210-82562). Ορίστε και κάποια tips για να έχετε κατά νου όταν επισκεφτείτε την EVIA STROM.

589e28326e09a8f2208b64c3-750-563

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε είναι να μας παρέχει επαρκή στήριξη για το σώμα και κυρίως για τη σπονδυλική στήλη, να προσαρμόζεται και να ακολουθεί τις φυσικές καμπύλες του σώματος και να προσφέρει ευχάριστη αίσθηση ανάπαυσης και ξεκούρασης. Επιπλέον, πρέπει να είναι φτιαγμένο από υλικά που είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα ώστε να εξασφαλίζει κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και να είναι απαλλαγμένο από κινδύνους για την υγεία του οργανισμού μας.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *