Καλό Σαββατοκύριακο!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου το έκανε ξανά! Ο τεράστιος πρωταθλητής του μήκους.. στο τελευταίου άλμα προσγειώθηκε στα 8,52 μέτρα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα! Μας έδωσε γι ακόμα μια φορά τη χαρά.. το χαμόγελο που τόσο μας πήραν τα τελευταία γεγονότα!

Τι να πούμε πάλι για τα τελευταία γεγονότα; Πάλι οι πυρκαγιές φανέρωσαν τη γύμνια του κράτους μας! Κάηκαν τα πάντα.. οι πνεύμονες οξυγόνου.. τα ζωάκια μέσα στο σπίτι τους το δάσος.. τα ζωάκια που εγκαταλείφτηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και δεμένα κάηκαν.. οι περιουσίες των ανθρώπων.. οι κόποι μιας ζωής!

Προσπαθούν με επικοινωνιακά τερτίπια να μας πουν ότι κάνουν όλοι ότι καλύτερο γίνεται. Ότι δεν υπάρχει ευθύνη.. μόνο ότι εμφανίστηκαν έτσι ξαφνικά δεκάδες εμπρηστές.. ημεδαποί ή μετανάστες.. ότι έχουν γίνει βήματα.. ότι έχει ενισχυθεί η πυροσβεστική. Άρα αυτή είναι η μοίρα μας. Αυτό θέλουν να πιστέψουμε! Τα σχόλια δικά σας!

Τα αφήνω αυτά και σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο! Να κάνετε τα μπανάκια σας.. έχουμε ακόμα καλοκαίρι! Να σας πω ότι ραδιοφωνικά έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες της σεζόν που έρχεται και σε λίγες ημέρες το 1ο ΠΡΩΙΝΟ θα είναι αέρα! Να είστε συντονισμένοι στον POLIS 91,1 και φυσικά να διαβάζετε το elenifourli.com για να είστε στα πράγματα!

You May Also Like