Καλό τριήμερο και καλό καλοκαίρι!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Τι ωραία που είναι τα τριήμερα! Μακάρι να είχαμε περισσότερα.. αλλά επειδή είναι λίγα.. γι αυτό και τα εκτιμούμε ιδιαίτερα! Έχουμε μπροστά μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και δεν θα μπορούσα πρώτα απ’όλα να ευχηθώ στα παιδιά που δίνουν τις πανελλαδικές εξετάσεις.. το Άγιο Πνεύμα να τους φωτίζει και να γράψουν καλά!

Όπως και να έχει.. μην στεναχωριέστε παιδιά αν νιώθετε ότι δεν τα καταφέρατε όπως θα θέλατε σε ένα μάθημα.. καθώς η ζωή δεν εξαρτάται από αυτές τις εξετάσεις.. και επιφυλάσσει για τον καθέναν εκπλήξεις! Κρατήστε κυρίως τα μαθητικά τα χρόνια.. τα οποία δεν τα αλλάζουμε με τίποτα.. γιατί είναι τα πιο όμορφα χρόνια στη ζωή μας!

Αγάπες η εβδομάδα που πέρασε για εμένα.. ήταν λίγο γκαντέμικη. Είχα τις επαγγελματικές μου προκλήσεις.. καθώς κάποια ζητήματα με απασχόλησαν και με στεναχώρησαν! Το είπε και το ζώδιό μου ότι θα χαλαστώ για κάποια πράγματα! Το ευχάριστο είναι ότι έχω δίπλα μου ανθρώπους που με βοηθούν να διαχειριστούμε τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο! Αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε όλους σας! Καλό τριήμερο καλό καλοκαίρι μιας και μπήκαμε και επίσημα!

You May Also Like