Λέτε στους φίλους σας ΄΄Σ΄αγαπώ΄΄;;;

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Κοίτα θέμα που άνοιξα τώρα.. Μήπως η ερώτηση θα έπρεπε να είναι λίγο  διαφορετική;;; Καταρχάς έχετε φίλους;;;

Αν έχετε πραγματικούς φίλους τότε αυτή η ερώτηση μπορεί και να σας προβληματίσει… Διάβασα πριν από λίγες ημέρες ένα άρθρο σε ένα γνωστό blog του εξωτερικού και έλεγε ότι αν και αγαπάμε τους φίλους μας.. δεν τους το λέμε ποτέ, όπως βέβαια δεν μας το λένε κιόλας..

Κάτι τέτοιο για κάποιους ίσως ήταν πολύ άβολο.. Αν για παράδειγμα ο καλύτερος φίλος σας είναι άντρας .. και φοβάστε μήπως παρεξηγήσει τα λόγια σας… τότε όμως θα ήταν πραγματικός φίλος;;; Τι να σας πω.. και εγώ μπερδεύτηκα.. δεν το είχα σκεφτεί ποτέ να σας πω την αλήθεια..

Και βέβαια αγαπάμε τους φίλους μας αλλά συνήθως το δείχνουμε με πράξεις.. Τι όχι;;;

Ας μιλήσω για μένα τότε.. Αν και δεν έχω πολλούς φίλους στη ζωή μου,  νομίζω ότι δεν έχω πει ποτέ ούτε σε φίλο ούτε σε φίλη την λέξη σ’ αγαπώ.. χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ.. Αλλά νομίζω επίσης ότι δεν έχω ακούσει και εγώ ποτέ σ’ αγαπώ από κάποιο φίλο.. Αλήθεια θα αισθανόμουν άβολα;; μμμ μπορεί δεν ξέρω τι να σας πω..

Σας έχω μπερδέψει;;; Σας έχω προβληματίσει;;; Το άρθρο που διάβασα πάντως λέει ότι είναι ότι καλύτερο να λέμε στους φίλους μας ΄΄Σ αγαπώ΄΄.. Ας το ξανασκεφτούμε λοιπόν ..κι αν μας βγει .. απλά ας το πούμε..

Περιμένω τις δικές σας απόψεις όπως πάντα..

 

Φωτογραφίες Pixabay

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *