Λύσεις για να μυρίζεις πάντα όμορφα!

Είσαι πολλές ώρες στη δουλειά και πρέπει συχνά να ανανεώνεις το άρωμά σου;

Πόσες φορές αναρωτιέσαι αν μυρίζεις όμορφα, γιατί ξέχασες να βάλεις λίγο άρωμα ακόμα;

Δεν είναι όμως υπέροχο να ξέρεις πως τα ρούχα σου έχουν ένα δικό τους άρωμα, οπότε και ακόμα αν ξεχαστείς θα νιώθεις όμορφα περνώντας δίπλα από κάποιον;

Όλες οι γυναίκες το θέλουν, γιατί όλες γνωρίζουν πως το άρωμα είναι ένα μέρος της γοητείας τους! Δείχνει καθαριότητα αλλά και κομψότητα!

Τι μπορείς να κάνεις για να το πετύχεις;

  • Το βασικό είναι να βρεις ένα μαλακτικό ρούχων που σου αρέσει πολύ και έχει μεγάλη διάρκεια. Έτσι θα καταφέρεις να μυρίζουν πολύ ωραία όλα σου τα ρούχα.
  • Το δεύτερο είναι να γεμίσεις την ντουλάπα σου με ειδικά προϊόντα που θα χαρίζουν ωραία μυρωδιά στα ρούχα σου! Βάλε ακόμα και στα συρτάρια σου! Να φροντίζεις να τα ανανεώνεις, ώστε να μυρίζουν συνέχεια όπως θέλεις!
  • Μπορείς επίσης να ρίχνεις λίγο από το άρωμά σου στην ντουλάπα σου!

  • Σημαντικό είναι να φοράς άρωμα στο λαιμό και στους καρπούς. Είναι τα βασικά μέρη που πρέπει να ρίχνεις.
  • Φόρα δύο αρώματα! Πάντα θα υπερισχύει ένα από τα δύο και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Όμως πρόσεξε, μην βάζεις πάρα πολύ. Μπορείς να φοράς για παράδειγμα άλλο άρωμα στο λαιμό σου και να ρίχνεις άλλο στους καρπούς σου.
  • Βάλε πάντα κρέμα σώματος. Η κρέμα έχει διάρκεια στο δέρμα μας. Ειδικά αν βάζουμε κρέμα μόλις κάνουμε μπάνιο!
  • Διάλεξε το σωστό άρωμα για εσένα! Μπορεί να λατρεύεις ένα άρωμα, αλλά να μην «κάθεται» σωστά πάνω σου, να μην μυρίζει ή να μην έχει διάρκεια. Επέλεξε ένα άλλο.
  • Βάλε σπρέι σώματος πριν από το άρωμά σου. Όλες το παραλείπουμε. Υπάρχουν όμως και σπρέι με το άρωμά μας που μπορούμε να βάλουμε και στα ρούχα μας μόλις ντυθούμε και ετοιμαστούμε!

Το άρωμά μας μάς κάνει και νιώθουμε υπέροχες! Μην ξεχνάς αυτή την υπέροχη συνήθεια. Το να μας κάνει κάποιος κοπλιμέντο για το άρωμά μας, είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστές!!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *