Μάσκαρα… το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ !!!

Ε ναι… αν ρωτήσουμε 100 γυναίκες νομίζω ότι οι 99 θα μας πουν ότι η μάσκαρα είναι το πιο αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ.. Και απαραίτητο εδώ που τα λέμε γιατί μας δίνει ένα όμορφο βλέμμα.. Εγώ στην ίδια κατηγορία θα βάλω και το κραγιόν..

Ειδικά το πρωί ..λίγη μάσκαρα αρκεί και οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται ότι έχουν βαφτεί κάπως…Και τώρα που φοράμε και μάσκα και δεν μπορούμε να βαφτούμε κανονικά.. η μάσκαρα είναι πολυαγαπημένο προϊόν..

Πάμε να μάθουμε κάποια πράγματα παραπάνω για την αγαπημένη μας μάσκαρα..

Αγοράζουμε καινούργια μάσκαρα κάθε 3 μήνες… Γιατί;;;

Στις βλεφαρίδες ζουν εκατομμύρια μικροσκοπικά ακάρεα. Όταν εφαρμόζουμε το προϊόν στις βλεφαρίδες, τα ακάρεα μεταφέρονται στη συσκευασία της μάσκαρα και γι’ αυτό όταν έχουμε το προϊόν για πολύ καιρό, υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Επίσης, το προϊόν αποσυντίθεται και ξεραίνεται μετά από περίπου τρεις μήνες.

Υπάρχει μάσκαρα για ευαίσθητα μάτια;;;

Ναι, αλλά αποφεύγουμε τις συνθέσεις με ίνες που ενισχύουν τον όγκο και βαραίνουν τις βλεφαρίδες. Οι καλύτερες επιλογές για εσάς είναι οι συνθέσεις που έχουν υφή κρέμας ή gel. Βάλτε μόνο μία στρώση για να αποφύγετε τους «κόμπους» πάνω στις βλεφαρίδες σας.

Πώς είναι καλύτερο να αφαιρώ την μάσκαρα;;

Κόβουμε στη μέση ένα δίσκο ντεμακιγιάζ. Τον βρέχουμε καλά με το προϊόν του ντεμακιγιάζ για τα μάτια. Τοποθετούμε το ένα μισό του δίσκου κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες. Κλείνουμε το μάτι και χρησιμοποιήούμε το άλλο μισό του δίσκου για να τρίψουμε μαλακά τις βλεφαρίδες ξεκινώντας από το μάτι προς τα κάτω μέχρι να αφαιρέσουμε τη μάσκαρα τελείως.

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει η καφέ μάσκαρα;

Σε  γυναίκες με πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα ή οι κοκκινομάλλες μπορούν να διαλέξουν καφέ μάσκαρα, ειδικά αν η μαύρη κάνει πολύ μεγάλη αντίθεση.

(Υλικό από ediva.gr)

Ελένη ♥♥

You May Also Like