Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για delivery και take away στη Χαλκίδα!

Μόνο ο καθένας από εμάς ξέρει πώς περνά κι αυτός ο καιρός με τον κορωνοϊό και τον περιορισμό της ζωή του στο σπίτι.. Μόνο ο καθένας από εμάς ξέρει πώς τα βγάζει πέρα με την ψυχολογία του.. και πόσο θα ήθελε να ξεφύγει από την καθημερινή κορωνο-ρουτίνα και να βρεθεί στο τραπέζι ενός μεζεδοπωλείου! Ακόμα κι όσοι δουλεύουν δεν βρίσκονται σε άλλη διάθεση.. και τους λείπει εξίσου μια μεζεδο-κατάσταση!

Η καθημερινότητά μας στους ρυθμούς του covid είναι στενάχωρη.. Ωστόσο κάποια ευχάριστα νέα έρχονται να προσφέρουν μια διαφυγή χαράς στο σπιτικό μας! Ένα τέτοιο νέο είναι ότι 2 αγαπημένα μεζεδοπωλεία της πόλης (υπό μιας διεύθυνσης) αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του delivery και του take away! Τα μεζεδοπωλεία Σχολαρχείο και Αργυρώ ξεκίνησαν να πακετάρουν τους πεντανόστιμους μεζέδες τους.. κι αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!

Σκεφτείτε να έχει κάποιος τη διάθεση είτε λόγω κάποιας γιορτής ή επειδή είναι δικός άνθρωπος (έξω καρδιά που λέμε).. να γεμίσει το τραπέζι του σπιτιού του με διάφορους μεζέδες.. Από κρεατικά, από παραδοσιακά πιάτα.. μέχρι και σύγχρονη κουζίνα.. μ’ ένα απλό τηλεφώνημα και σε πολύ λίγη ώρα θα τα έχει στο τραπέζι του σπιτιού του.. Όλα αυτά με τις τιμές του Σχολαρχείου και της Αργυρώς.. αλλά και με την εντιμότητα και την αξιοπιστία που μέχρι σήμερα μας έχει κερδίσει!

Ας αλλάξουμε τη διάθεσή μας.. ας κάνουμε το σπίτι μας μεζεδοπωλείο.. Μουσικούλα, οικογενειακά αστεία.. και οι πιατάρες των μεζεδοπωλείων Σχολαρχείο και της Αργυρώς.. Οικονομικά, χωρίς κόπο.. και χωρίς γεμάτο νεροχύτη στο τέλος! Ααα.. και πολύ εύκολα.. Δείτε:

Για το μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο: Παραγγελίες στο τηλέφωνο 22210 23289 και το μενού το βλέπουμε στο https://mezedopoleio-scholarhio.gr/menu/

Για το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς: Παραγγελίες στο τηλέφωνο 22210 86878 και το μενού το βλέπουμε στο https://mezedopoleio-argyros.gr/argyros-take-away/

Τώρα.. φάτε μάτια και καλή μας όρεξη!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *