Μικρά μυστικά για την εφαρμογή του eyeliner!

Γράφει η Σταυρούλα Λουκά.

Τα μάτια μας είναι ένα σημείο του προσώπου,  που αξίζει να ασχοληθούμε και να του αφιερώσουμε χρόνο! Όταν ξέρουμε να τα αναδεικνύουμε μαγνητίζουν και κάνουν το βλέμμα μας ακαταμάχητο και αξεπέραστο! Προσωπικά, το eyeliner είναι ένα προϊόν που προτιμώ και πιστεύω πως τονίζει τα μάτια, θυμίζοντας γυναίκες με φινέτσα μιας άλλης εποχής.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως για πολλές γυναίκες η εφαρμογή της γραμμής eyeliner αποτελεί μια πολύ δύσκολη διαδικασία, για αυτό και τις περισσότερες φορές το αποφεύγουν…

Υπάρχουν  βέβαια κάποιες «χρυσές» συμβουλές που μπορεί να σας κάνουν να δείτε το προϊόν αυτό με… άλλο μάτι!

Αρχικά, μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο eyeliner σε μορφή πινέλου, μολυβιού ή και μαρκαδόρου, οπότε θεωρώ ότι έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς τρόπους εφαρμογής… δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και μετά να επιλέξετε το πιο εύκολο για εσάς!

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής καλό θα ήταν να έχετε πάντα μαζί σας μια ελαφρώς βρεγμένη μπατονέτα, ώστε να σβήνετε λάθη και λεπτομέρειες πριν στεγνώσει το υλικό!

Προτιμήστε λεπτές γραμμές για πιο σικ αποτέλεσμα ή έντονες και παχιές για πολύ έντονο βλέμμα ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ.

Ξεκινήστε πάντα σχηματίζοντας την γραμμή από την άκρη του ματιού και πάντοτε με ανοδική πορεία για τέλειο γατίσιο βλέμμα!

Αφού κάνετε την πρώτη γραμμή και πάντα από την άκρη του ματιού προς το φρύδι και όχι αντίθετα, τότε μπορείτε να επιλέξετε αν θα σας άρεσε να γεμίσετε με λίγο ακόμη χρώμα την πάνω πλευρά.

Μην περιοριστείτε στο μαύρο, υπάρχουν πραγματικά αρκετές επιλογές για το χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!

Τέλος, μην απογοητευτείτε αν κάτι πάει στραβά, προσωπικά εφαρμόζω eyeliner εδώ και περίπου δέκα χρόνια… και όμως υπάρχουν μέρες που πραγματικά… η γραμμή δεν μου στρώνει όπως θα ήθελα… υπομονή και επιμονή! Σίγουρα λίγη εξάσκηση θα βοηθούσε για πιο γρήγορο και όμορφο αποτέλεσμα! Πέρα από κάθε συμβουλή… βρείτε τον τρόπο που σας φαίνεται πιο εύκολος για να το εφαρμόσετε και τολμήστε το!

You May Also Like