Μίνι φούστες; Φυσικά και είναι στη μόδα!

Γράφει η Πέννυ Αδάμου.

Φέτος η μόδα είναι απολακλυπτική. Μας κάνει να θέλουμε να γυμναστούμε, για να μπορούμε να φοράμε όλα αυτά που επιτάσσει.

Και ποια είναι αυτα;

Κολλητά ρούχα και μίνι φούστες. Και μπορεί να μην τα θεωρείς πολύ classy, όμως σε διαβεβαιούμε πως μπορούν να γίνουν πολύ κομψά.

Είτε έχεις. είτε όχι λεπτό πόδι, μπορείς να κάνεις τα κολλητά παντελόνια και τις μίνι φούστες να φαίνονται τέλειες.

Μίνι φούστα (και μίνι φόρεμα) φοράς με αθλητικό παπούτσι εάν είσαι ψηλή ή έχεις λεπτά πόδια. Έτσι είναι sexy τόσο όσο πρέπει.

Οι υπερβολές άλλωστε δεν φέρνουν ωραία αποτελέσματα. Αν το πόδι σου δεν είναι λεπτό, τότε μπορείς να βρεις ένα παπούτσι που θα δημιουργεί γωνία και θα πατάς στις μύτες, ώστε να δείχνει πιο λεπτό το πόδι σου.

Όμως πρόσεξε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φορέσεις μια υπερβολικά ψηλή γόβα, γιατί τότε το σύνολό σου δεν θα είναι τόσο classy. Επίλεξε μια ωραία εσπαντρίγια.

Μπορείς να φορέσεις μίνι φούστα με φαρδιά μπλούζα και να δημιουργήσεις ένα άψογο Look.

Τώρα να είσαι λάτρης των παντελονιών, τότε θα σου πούμε πως οι ζιπ κιλότ παραμένουν στη μόδα, όμως τάση είναι τα παντελόνια που στενεύουν από τους γοφούς και κάτω. Αυτό είναι λίγο περιοριστικό για όσες έχουν τοπικό πάχος στην περιφέρεια, αλλά μπορείς να φτιάξεις το στυλ με μια κολλητή μπλούζα, που θα σου τονίζει το πάνω μέρος.

Φυσικά επιλέγουμε άσπρο, μπεζ, γαλάζιο και κίτρινο, ενώ φέτος θα φορεθεί πολύ και το σάπιο μήλο.

Διάλεξε σωστά, γίνε fashion icon!

You May Also Like