Ποιος ή ποια από εμάς δεν έχει ποζάρει για μια καλή φωτογραφία ή δεν έχει εκτελέσει για λίγο χρέη φωτογράφου; Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε αυτήν την θέση, θέλοντας να απαθανατίσουμε μια όμορφη στιγμή στον φακό της φωτογραφικής μας ή στην κάμερα του κινητού μας!
Έφτασε η στιγμή λοιπόν να μιλήσουμε για την τέλεια φωτογραφία, ιδίως για τις φωτογραφίες που ποζάρουμε εμείς ή κάποιο άλλο άτομο, για αυτό ρωτήσαμε έναν άνθρωπο που σίγουρα ξέρει πολλά μυστικά και θα μας τα αποκαλύψει.
Η Έμιλυ Κούκουζα, έχοντας ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και της φωτογράφισης και ως διευθύντρια σχολής που ασχολείται με την ομορφιά και την προώθησή της, είναι αναμφισβήτητα ο άνθρωπος αυτός , ας δούμε λοιπόν τι μας προτείνει :
- Προσέχουμε τον φωτισμό ,οι σκιάσεις και το υπερβολικό φως δεν βοηθούν.
- Φροντίζουμε να έχουμε ομοιόμορφα άκρα .
- Συντονίζουμε πάνω με κάτω μέρος του σώματος.
- Βρίσκουμε το καλό προφίλ του προσώπου μας ….και γιατί όχι κάποιες πρόβες με πόζες στον καθρέπτη μας θα βοηθούσαν απόλυτα.
- Τα ¾ στον φακό είναι μια κίνηση που βοηθά πολύ στην ιδανική λήψη.
- Δεν ξεχνάμε ποτέ να είμαστε ο εαυτός μας, η μοναδικότητα μας είναι η γοητεία μας !
Φύγαμε για το απόλυτο «κλικ»!
Σταυρούλα Λουκά