Το μυστικό για να αφαιρείς πιο εύκολα το μακιγιάζ απ’ τα μάτια!

Γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να ξεβάφεσαι! Είναι το Α και το Ω για να έχεις ένα υγιές και καθαρό πρόσωπο. Για να λάμπει το δέρμα σου και να μην εμφανίζεις σπυράκια, να μην είναι θαμπό και όλα αυτά τα ανεπιθύμητα που σίγουρα δεν θέλεις να έχει.

Το βασικό, λοιπόν, είναι να ξεβάφεσαι καλά και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να μην κοιμάσαι με makeup γιατί πρέπει να αφήνεις το δέρμα σου να αναπνεύσει.

Πώς, όμως, αφαιρείς το μακιγιάζ από τα μάτια; Ναι, πρέπει να ακολουθήσεις μια διαφορετική διαδικασία και ένα διαφορετικό προϊόν γιατί τα μάτια καθώς η περιοχή των ματιών είναι πιο ευαίσθητη.

makigiaz

Ένα, λοιπόν, από τα μοντέλα της Victoria’s Secret μας λέει το μυστικό της για να αφαιρείς το μακιγιάζ από το μάτια με τον πιο γρήγορο τρόπο αλλά και τον πιο αποτελεσματικό. Και τα «αγγελάκια» της VS, ναι αυτά με το λαμπερό δέρμα και τα υπέροχα κορμιά, ξέρουν καλύτερα από τον καθένα!

Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό για να ξεβάφεις τα μάτια σου, να αποφύγεις τις ρυτίδες αλλά και να διατηρήσεις τις βλεφαρίδες σου υγιείς; Βάλε λίγο από το ντεμακιγιάζ σου σε ένα cotton ball (αυτά τα ειδικά για ντεμακιγιάζ) και κράτα για λίγο στο μάτι, για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό το κόλπο βοηθά τη μάσκαρα να διαλυθεί και δεν τρίβεις πολύ το μάτι σου.

Αν τρίβεις πολύ το μάτι σου, τότε το ερεθίζεις και δημιουργείς ρυτίδες! Επομένως, θα το τρίβεις λιγότερο και θα βγαίνει και πιο εύκολα το προϊόν που έχεις χρησιμοποιήσεις για το μακιγιάζ σου, είτε είναι μάσκαρα, είτε είναι eyeliner.

Επομένως, φρόντισε να εξοπλιστείς με αυτά τα θαυματουργά cotton balls αλλά και με ένα καλό ντεμακιγιάζ που δεν θα ερεθίζει τα μάτια σου.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *