Το μυστικό για να αποκτήσετε έντονο μαύρισμα και με διάρκεια τον Αύγουστο

Διανύουμε τον τρίτο και τελευταίο μήνα του καλοκαιριού όπου μπορούμε να εκμεταλλευτούμε μέχρι και την τελευταία του μέρα για να αποκτήσουμε το bronze χρώμα που θέλουμε. Βέβαια για να γίνει αυτό πέρα από την κατάλληλη προετοιμασία του σώματος μας που πρέπει να κάνουμε υπάρχει και άλλο ένα μικρό μυστικό που μπορούμε να εφαρμόσουμε στη καθημερινή μας ρουτίνα και να μας δώσει το μαύρισμα που θέλουμε.

Δε θα μιλήσουμε για την απολέπιση που πρέπει να κάνουμε στο σώμα μας 2-3 φορές την εβδομάδα και την ενυδάτωση σε καθημερινή βάση γιατί αυτές είναι δεδομένες συνήθειες ανεξάρτητες από κάθε εποχή. Σε αυτό που θα επιστήσουμε την προσοχή σας η θερμοκρασία του ντουζ που θα επιλέξετε να κάνετε.

Μπορεί να ακούγετε περίεργο αλλά είναι πολλοί οι άνθρωποι που ακόμα και το καλοκαίρι όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο επιλέγουν να κάνουν μπάνιο με πολύ ζεστό νερό. Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς πρέπει προσωρινά να το ξεχάσετε γιατί το ζεστό νερό και αφυδατώνει το δέρμα και επιταχύνει την αναγέννησή του, πράγμα που πρακτικά σημαίνει, ότι το μαύρισμα που με κόπο αποκτήσατε, θα ξεθωριάσει. Άρα, γυρίστε τη βρύση στο κρύο για να παρατείνετε το bronze χρώμα σας μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου.

Τέλος, μην ξεχνάτε ποτέ το αντιηλιακό σας καθώς όσο όμορφη και αν σας φαίνεται η ιδέα του τροπικού μαυρίσματος χωρίς αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη για την επιδερμίδα σας.

Ευθαλία Χρήστου

You May Also Like