Ποια χαρακτηριστικά σε κάνουν λιγότερο ελκυστική;

Όλοι και όλες θέλουν να είναι ελκυστικοί προς τους άλλους, κυρίως προς το αντίθετο φύλο. Πως όμως το πετυχαίνεις αν δεν το έχεις;

Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει προσωπικότητα για να αρέσει στους άλλους. Καταρχάς δεν είναι σωστό να αλλάξεις για να αρέσεις σε κάποιον άλλο πέραν από τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορείς όμως να αλλάξεις κάποια μικρά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν στη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους.

Τι δεν θέλουν να βλέπουν οι γύρω σου και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να το αλλάξεις;

1.Μην γκρινιάζεις για τα πάντα. Σίγουρα υπάρχουν και θετικά πράγματα στη ζωή σου. Δες τα και εστίασε σε αυτά για να είσαι χαρούμενη.

2.Δεν χρειάζεται να είσαι συνεχώς μέσα στην τρελή χαρά. Φαίνεται προσποιητό και οι γύρω δεν το εκτιμούν (καλώς ή κακώς).

3.Να είσαι ειλικρινής. Η ειλικρίνεια κερδίζει σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν η οπτική σου είναι σκληρή, σίγουρα οι άνθρωποι το εκτιμούν.

4.Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική. Δεν χρειάζεται να είσαι πνεύμα αντιλογίας για όλα, ακόμα και αν δεν έχεις να έρθεις αντιμέτωπη με κανέναν. Καμία φορά οι άμυνες βγαίνουν με λάθος τρόπο!

5.Μην είσαι τεμπέλης. Κανείς δεν προτιμά τους ανθρώπους που δείχνουν να βαριούνται! Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να είσαι ευχαριστημένη πάντα!

Δεν είναι κακό να αλλάξεις κάποια πράγματα που ίσως δεν είναι θετικά στην προσωπικότητά σου! Ίσως σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Μην αλλάξεις για να είσαι αποδεκτός από τους άλλους! Κάντο γιατί σίγουρα θα βοηθήσουν εσένα να νιώσεις καλύτερα!

Άλλωστε όποιος αγαπά τον εαυτό του δεν ξεχνά να αναθεωρεί!

Κάτια

You May Also Like