Να έχετε ένα τρυφερό Σαββατοκύριακο!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Μελέτες αποδεικνύουν πως μόνο 10 δευτερόλεπτα αγκαλιάς είναι αρκετά για να μειωθεί η αρτηριακή πίεση.. οι ορμόνες του στρες και του άγχους.. αλλά και να αυξηθούν οι ορμόνες της ευεξίας..  Επίσης.. οι αγκαλιές βοηθούν στο να βελτιωθούν οι κοινωνικές μας συναναστροφές.. ενθαρρύνουν την εμπιστοσύνη και φυσικά.. βοηθούν στο «δέσιμο» ενός ζευγαριού! Σήμερα αγάπες είναι η παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς!

Εσείς αγκαλιάζετε τους ανθρώπους ή είστε από τους μυγιάγγιχτους; Τα τελευταία χρόνια με τον covid.. το σύνθημα ήταν.. «κρατάμε αποστάσεις». Μας έλειψαν οι αγκαλιές.. κι ακόμα και σήμερα.. δεν πολύ-αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους! Κυκλοφορούν βέβαια και οι ιώσεις αυτή την περίοδο.. δεν υπάρχουν και όλα τα φάρμακα.. άρα τη βγάζουμε με ένα νεύμα.. με ένα απλό «γεια.. τι κάνεις;».

Οι αγκαλιές είναι σημαντικές.. και μας φτιάχνουν τη διάθεση! Τη διάθεση μου τη φτιάχνετε κι εσείς.. όταν με ακούτε στον POLIS 91.1 κάθε πρωί.. στο 1ο ΠΡΩΙΝΟ.. αλλά και όταν επισκέπτεστε το showroom για τις αγορές σας.. αλλά και όταν διαβάζετε φανατικά το elenifourli.com και τις υπέροχες αρθρογράφους μας! Σας ευχαριστώ για όλα! Να περάσετε όμορφα το ΣΚ και να αγκαλιάζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν! Οι αγκαλιές μπορεί να είναι αθόρυβες.. αλλά αλήθεια μιλούν τόσο δυνατά!

You May Also Like