Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Θα μπορούσε η ευτυχία να διαρκούσε πάνω από μόνο μια στιγμή; Θα μπορούσε να λάμψει μέσα στο σκοτάδι.. μέσα στην άβυσσο μιας δύσκολης καθημερινότητας; Όχι δεν θα το φιλοσοφήσω εγώ αυτό..

Η εβδομάδα που πέρασε είχε φαντάζομαι για όλους και καλές και κακές στιγμές.. Μου λένε φίλες που βλέπω στο showroom ότι υπάρχει γενικά ένα άγχος για το χειμώνα που έρχεται.. άγχος που σχετίζεται με τα οικονομικά.. και συγκεκριμένα με την ακρίβεια σε βασικά αγαθά και στην ενέργεια.

Αυτό που κατάλαβα και που διαισθάνομαι.. είναι ότι όλα θα τα αντιμετωπίσουμε.. Όλοι αντλούμε από κάπου την ενέργεια να συνεχίσουμε να χαμογελάμε! Υπάρχουν εκείνες οι μικρές στιγμές ευτυχίας.. οι οποίες για όλους τους άλλους ενδεχομένως να μην σημαίνουν κάτι.. ωστόσο για εμένα, για εσένα, για τον καθέναν ξεχωριστά.. είναι το κίνητρο για να πούμε ότι τελικά η ζωή είναι ωραία!

ΥΓ: Κάθε Κυριακή πρωί κάνω μια μίνι γενική στο σπίτι. Η Μαρτίνα που δεν βάζει κώλο κάτω πάει και φτάνει από το ράφι την κρέμα που της βάζω στον ποπό, πασαλείβεται και γεμίζει τον ολόσωμο καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα δαχτυλιές με κρέμα. Της φωνάζω «τι έκανες εκεί Μαρτίνα;» και τρέχει στην αγκαλιά μου με ένα γέλιο ευτυχίας! «Κοίτα μαμά.. κοίτα» μου λέει και γελάει!

Photos (Unsplash): Derek Owens and  Senjuti Kundu

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *