Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Θα μπορούσα να πω ότι είχα ένα όμορφο Σαββατόβραδο καθώς ήμουν σ΄ ένα παιδικό πάρτυ.. γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και η ζουζούνα μου ήταν ενθουσιασμένη με τις φίλες της! Κι όμως παραλίγο να ήταν από τις χειρότερες νύχτες της ζωής μου.

Ο Λίο μου.. το μικρό μου μαλτεζάκι.. απέδρασε με κάποιον τρόπο που δεν έχω ακόμα αντιληφθεί από την αυλή του σπιτιού μου.. και περιφερόμενος για 3-4 ώρες.. βρέθηκε μακριά από το σπίτι και ήταν στα χαμένα.. Είμαι πολύ τυχερή σήμερα που τον έχω και που με κατεύθυναν άνθρωποι φιλόζωοι και με διάθεση να βοηθήσουν! Μπόρεσα και εχτές παρά το σοκ που είχα υποστεί.. να τους ευχαριστήσω από κοντά.

Ο Λίο είναι μεγάλος ηλικιακά.. έχει αποκτήσει θέματα με την όραση.. κουράζεται εύκολα και έχει πάθηση με την καρδιά του. Δεν ξέρει να διασχίζει δρόμους και σίγουρα εχτές που διέσχισε κεντρικούς δρόμους.. θα κινδύνευσε (όπως μου είπαν κάτι παιδιά ότι παραλίγο θα τον πατούσαν με το αυτοκίνητο). Τον βρήκα πολύ τρομαγμένο και ζαλισμένο. Πλέον αυτός είναι στην ασφάλεια του σπιτιού.. της μαμάς.. κι εγώ.. ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ.

Θέλω να σας τα λέω αυτά τα ιδιαίτερα που μου συμβαίνουν.. είμαι σίγουρη ότι κάποιες φίλες με καταλαβαίνουν.. Σήμερα λοιπόν την Κυριακή.. θα πρέπει να πιάσω θέση σε ξαπλώστρα για να αποφορτιστώ! Λογικά θα σας βρω όλες στην παραλία.. Να περάσετε όμορφα και με την ευκαιρία θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε στο showroom.. και για όλα τα μηνύματά σας! LOVE U

Photos: Christian Bowen and marten-bjork (Unsplash)  

You May Also Like