Νιώθεις χλωμή; Να τι φταίει!

Πολλές φορές ξυπνάς με μαύρους κύκλους και χλωμή;

Αναρωτιέσαι τι μπορεί να φταίει; Αν σκεφτείς πως όλα ξεκινούν από μέσα μας, τότε θα βρεις την απάντηση!

Ο βασικότερος λόγος που είμαστε χλωμές είναι η έλλειψη σιδήρου. Ο σίδηρος μπορεί να έρθει σε καλά επίπεδα αν τρως τα κατάλληλα φαγητά, ή παίρνεις τα απαραίτητα σκευάσματα! Με μια εξετασούλα αίματος θα μάθεις αν αυτός είναι ο λόγος!

Το κάπνισμα είναι ένας λόγος που μας κάνει να είμαστε χλωμές. Η επιδερμίδα χαλάει και χάνει την λάμψη της: Αν σκεφτούμε ότι προκαλεί και γήρανση, αρκεί για να το κόψετε!

Η αναιμία είναι ο βασικότερος όλων των λόγων που μας κάνει να είμαστε χλωμές. Βέβαια αν έχεις αναιμία το ξέρεις, γιατί συχνά πυκνά νιώθεις ατονία! Οπότε το έχεις ψάξει. Αν δεν το έχεις, τότε ήρθε η ώρα να το δεις!

Η έλλειψη συγκεκριμένων βιταμινών προκαλεί αυτήν την χλωμή όψη στην επιδερμίδα! Πιες χυμούς, φάει φρούτα και πρόσεξε την διατροφή σου!

Ο κακός ύπνος επίσης μας κάνει να είμαστε χλωμές και να νιώθουμε κόπωση! Προσπάθησε να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι καλά!

Πρόσεξε τον εαυτό σου πολύ, η εμφάνισή μας εξαρτάται από την σωστή μας υγεία! Όσο πιο πολύ προσέχεις τον εαυτό σου συνολικά, τόσο καλύτερα θα νιώθεις!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *