«Ο Πλούτος » του Αριστοφάνη

« Δεν αντέχω, δεν αντέχω τον σωσμό μου να απαντέχω…», κανείς μας δεν αντέχει κυρίως να περιμένει εκείνη την άσπρη μέρα που μας έταξαν. Την μέρα που θα λυτρωθεί από τα βάσανα του τα καθημερινά και επιτέλους θα ανταμειφτεί πλούσια για τους κόπους του και τον μόχθο του. Περιμένουμε λοιπόν να πιάσουμε την καλή.. μα τίποτα. Γιατί ; Γιατί ο πλούτος είναι τυφλός. Μάλιστα τυφλός και δεν χαρίζεται στους φτωχούς και τους τίμιους αλλά στους έχοντες και κατέχοντες…

0001

« Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη λοιπόν, επίκαιρος όσο ποτέ βρέθηκε στην όμορφη πόλη της Αρτάκης. Η θεατρική ομάδα Νέας Αρτάκης τον βρήκε να περιπλανιέται στους δρόμους της, ταλαιπωρημένο και κουρασμένο. Τον φρόντισε και τον περιέθαλψε, υπό το άγρυπνο βλέμμα της καταξιωμένης πλέον σκηνοθέτιδας Μαίρης Τσομπανίκου. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε όλοι μαζί την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 9 το βράδυ. Που; Στο πάρκο των Κυζικείων.

0002

Αν κάποιοι από εσάς έχουν περίσσευμα σε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα ή ίσως κάποιο παιχνιδάκι, φέρτε τα σας παρακαλώ. Θα τα συγκεντρώσουμε όλα και θα τα δώσουμε στα παιδάκια που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του παιδιού». Σας περιμένουμε όλους.. «Μα τον Δία»!

Φαίη Χατζηαντωνίου

 

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *