Οι άντρες του ζωδιακού που θα σου κάνουν τη ζωή “πατίνι”!

Ποια γυναίκα δεν έχει βρει κάποιον που την έχει γεμίσει τοξίνες, δεν μπορούσε να τον διαχειριστεί και τελικά τον ερωτεύτηκε παράφορα;

Σχεδόν οι μισές και παραπάνω.

Αν όμως σκέφτεσαι λογικά πρέπει να δεις ποιους άνδρες πρέπει να αποφεύγεις σίγουρα!

Το ζώδιο όσο και να λέμε, παίζει τον ρόλο του.

Υπάρχουν 4 ζώδια που μπορούν αλήθεια, να σου “βγάλουν το λάδι” και καλά θα κάνεις να φύγεις μακριά με την πρώτη ευκαιρία!

Ποιοι είναι αυτοί:

Αιγόκερως:

Νομίζω η λέξη “χαμός” μπορεί να τα πει όλα για αυτό το ζώδιο. Δεν μπορείς να καταλάβεις, τι σκέφτεται κάθε στιγμή, πολύ απλά, γιατί δεν σκέφτεται συγκροτημένα. Η κυκλοθυμία είναι κάτι που χαρακτηρίζει πολλούς Αιγόκερους και σε οδηγούν στην…τρέλα!

Ταύρος: 

Ο άνδρας Ταύρος, νάρκισσος και εγωιστής, μπορεί να σε φτάσει στα όρια της πίεσης!! Του λες μια κουβέντα και απαντάει δέκα κουβέντες που τον συμφέρουν. Αν δεν είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, μπορεί να σε στείλει στην καρέκλα του ψυχαναλυτή μέχρι να πεις…κύμινο!

Καρκίνος:

Ο Καρκίνος σου ξεδιπλώνει όλον τον ευαίσθητο εαυτό του στην αρχή και ξαφνικά βλέπεις πως αντιδρά στον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό προκαλεί μια σύγχυση, όσο να πεις. Ταυτόχρονα σε ξεκινάει στην μουρμούρα και κάπου εκεί, σκέφτεσαι να βρεις καράβι να φύγεις!

Παρθένος:

Οι Παρθένοι πέραν ότι θα σε τρελάνουν στην αποστείρωση, είναι εγωιστές και εσωστρεφείς. Σε τέτοιο σημείο που δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται σε αυτή τη σχέση. Κάποια στιγμή απογοητεύεσαι και τελικά η σχέση λήγει..άδοξα!

Κάτια

 

You May Also Like