Αγαπάς το καρπούζι; Κάν’ το κοκτέιλ!

Είσαι και εσύ φανατικός λάτρης του καρπουζιού; Το αγαπάς πολύ και το απολαμβάνεις κάθε καλοκαίρι;

Τι καλύτερο από το να κάνεις ποτό, το αγαπημένο σου φρούτο;

Να το απολαμβάνεις σιγά σιγά ατενίζοντας;

Με ένα μαχαίρι χαράζεις το καρπούζι σε σχήμα ορθογώνιο.

Αφαιρείς αυτό το κομμάτι.Καλό είναι το κενό-τρύπα που θα προκύψει να είναι μεγάλο ώστε να χωράει άνετα το μίξερ.

Χρησιμοποίησε μίξερ χειρός, βύθισε το στο εσωτερικό του καρπουζιού και βαλ’το να δουλέψει σε μεσαία ταχύτητα για περίπου 1,5 λεπτό.

Χρειάζεσαι ένα χωνί που θα ταιριάξει ακριβώς στην τρύπα του καρπουζιού ώστε να μην χυθούν παντού τα ζουμιά.

Αδειάζεις το εσωτερικό σε ένα ποτήρι (σουρώνοντας το παράλληλα ώστε να αποφύγεις τυχόν κουκούτσια) και από εκεί και πέρα μπορείς να προσθέσεις ό,τι μα ό,τι θέλεις. Από χυμό lime ή ανανά μέχρι βότκα ή οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό της επιλογής σου.

Μπορείς να απολαύσεις!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *