Οι μοναδικοί τρόποι για να παραμείνεις πιστός!

Το να είσαι πιστός στις ημέρες μας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Οι πειρασμοί είναι πολλοί και οι ρυθμοί της ζωή μας έχουν βάλει το χεράκι τους. Πώς μπορείς να είσαι πιστός σε κάποιον; Μερικές φορές δεν αρκεί μόνο να τον αγαπάς ή να είσαι ερωτευμένη μαζί του. Ας αφήσουμε, λοιπόν, αυτό το ροζ συννεφάκι!

Πώς μπορείς να παραμείνεις πιστός;

Συζήτησε τα θέλω σου
Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει αν συζητήσεις όλα όσα θέλεις, ακόμη και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις. Κυρίως στο ερωτικό κομμάτι. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά μπορεί ο σύντροφός σου να σκέφτεται το ίδιο και να πάτε τη σχέση σε ένα άλλο level.

Να είσαι ανοιχτός στον σύντροφό σου όταν κάποιος σε φλερτάρει
Μπορεί να θέλεις να αποφύγεις τον πειρασμό αλλά ο πειρασμός είναι πάντα εκεί. Μπορείς να πεις στον σύντροφό σου όταν κάποιος σε φλερτάρει, ενώ μπορείς να πεις και στον ίδιο πως είσαι σε σχέση και να είσαι ξεκάθαρη. Γενικά να είσαι όσο πιο ανοιχτή και ειλικρινής μπορείς απέναντι στον καλό σου.

Μη μιλάς σε αγνώστους online
Facebook και Instagram πλέον ο καθένας μπορεί να σε βρει από παντού και να ξεκινήσει κουβέντα μαζί σου. Απόφυγε να μιλάς με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και δεν σε γνωρίζουν και σου στέλνουν μήνυμα απλά για να σε φλερτάρουν.

Το σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής να μιλάς για όλα στον σύντροφό σου γιατί μόνο έτσι θα μπορείτε να χτίσετε γερές βάσεις.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *