Οι must ερωτήσεις για τα πρώτα ραντεβού!

Όταν βγαίνεις ραντεβού με έναν καινούργιο άνθρωπο στη ζωή σου, σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Περιμένεις πως και πως να τον συναντήσεις, ενώ θέλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνον. Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα; Και ναι και όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Φυσικά, για να μη μένεις με ερωτηματικά και να μην γνωρίζεις με ποιον έχεις να κάνεις, είναι σημαντικό να κάνεις μερικές ερωτήσεις από τα πρώτα κιόλας ραντεβού ώστε να καταλάβεις λιγάκι περί τίνος πρόκειται.

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στα πρώτα ραντεβού;

First-Date-Ideas

Σε ενδιαφέρει αυτό με το οποίο ασχολείσαι;
Το δεδομένο εδώ είναι ότι γνωρίζεις με τι ασχολείται. Θα τον ρωτήσεις αν τον ενδιαφέρει κι αν του αρέσει και θα δεις τις φιλοδοξίες του αλλά και τι τελικά του αρέσει, τι είναι αυτό με το οποίο παθιάζεται!

Έχεις αδέρφια;
Άκυρη ερώτηση; Οχι, δεν είναι και καθόλου καυρη η ερώτηση. Αρχικά θα δείξεις το ενδιαφέρον σου, ενώ θα μάθεις και μερικα πράγματα για την οικογένεια του, τα παιδικά του χρόνια και τον τρόπο που μεγάλωσε.

Αιτία χωρισμού;
Θα το φέρει η συζήτηση και στις σχέσεις. Ποια είναι η αιτία χωρισμού συνήθως; Θα δεις λιγάκι τι ζητάει στο ζήτημα των σχέσεων, τι του αρέσει και τι όχι και θα έρθετε πιο κοντά.

Τι σε απασχολεί περισσότερο;
Τι ζητήματα τον απασχολούν και τον προβληματίζουν καθημερινά; Σε αυτό το σημείο θα καταλάβεις τις αξίες του, τα ήθη του και τις ανησυχίες του. Και θα έχεις μια πολύ καλή εικόνα για αυτό το άτομο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να το προχωρήσεις.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *