Οι σκιές στα μάτια που πρέπει να δοκιμάσεις το 2019!

Για να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, φυσικά δεν πρέπει να λείπουν οι σκιές από τα μάτια σου . Οι σκιές στα μάτια δίνουν φως, τα τονίζουν και τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.Όπως σου έχουμε πει πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα, ήρθε η ώρα να αφήσεις τα μαύρα, γκρι και γενικά σκούρα χρώματα στην άκρη.

Γιατί η άνοιξη φίλη μου, θέλει φως, θέλει χρώμα, θέλει ζωηράδα! Ποια σκιά, λοιπόν, είναι η απόλυτη τάση για την άνοιξη 2019;; Η μωβ σκιά έχει την τιμητική της και θα θέλεις σίγουρα να δοκιμάσεις μια από τις αποχρώσεις της.

Δοκίμασε ένα ξεπλυμένο χρώμα της λεβάντας

skia
Βάλε μια καλή ποσότητα σκιάς πάνω από το μάτι και στη συνέχεια βάλε και το eyeliner, χωρίς όμως να το παρακάνεις.

Sheer Berry

berry
Ποια είναι αυτή η απόχρωση; Είναι μεταξύ ροζ και μωβ, μια μαλακή απόχρωση στο χρώμα των μούρων. Αυτή η σκιά θα κάνει τα μάτια σου να ξεχωρίσουν αλλά χωρίς να φαίνονται και υπερβολικά. Βάλε ένα παρόμοιο ρουζ και κραγιόν στα χείλη, για ένα πιο αρμονικό μακιγιάζ.

Βιολετί

violeti
Πρέπει να πας σε ένα ιδιαίτερο event; Τότε δοκίμασε μια βιολετί σκιά που είναι και στη μόδα. Σε αυτήν την περίπτωση βάλε ένα nude κραγιόν στα χείλη.

Οι αποχρώσεις του μωβ είναι στη μόδα και όποια κι αν επιλέξεις θα φωτίσεις τα μάτια σου. Φρόντισε μόνο να έχεις ένα αρμονικό μακιγιάζ και να επιλέγεις πιο ήπιες αποχρώσεις σε ρουζ και κραγιόν. Keep it simple !

You May Also Like