Οι στόχοι που κάθε γυναίκα πρέπει να θέσει για το 2020!

Υπάρχουν ορισμένοι στόχοι που κάθε γυναίκα θα πρέπει να θέσει το 2020 και όχι μόνο για τη νέα χρονιά αλλά για τη νέα δεκαετία. Απλοί κι εφικτοί στόχοι που θα πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου και σιγά σιγά να τους πετύχεις. Step by step… Έτσι δεν γίνονται όλα;

Και έχεις 365 νέες ευκαιρίες για να το πετύχεις.

Ποιοι είναι οι στόχοι που κάθε γυναίκα θα πρέπει να θέσει για τη νέα χρονιά;

Περισσότερη πειθαρχία

Αν θέλεις να πετύχεις τα πάντα, τότε θα πρέπει να έχεις περισσότερη πειθαρχία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δίνεις στον εαυτό σου αυστηρά deadlines και να τα τηρείς. Γράψε όσα έχεις να κάνεις και όρισε συγκεκριμένες (κι εφικτές) ημερομηνίες.

Και προσπάθησε να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις θέσει στον εαυτό σου.

Μάθε μια νέα γλώσσα

Ξεκίνα να μαθαίνεις μια νέα γλώσσα. Διάλεξε μια γλώσσα που θα σε βοηθήσει με την καριέρα σου και σιγά-σιγά, με καθημερινή πρακτική εξάσκηση και διάβασμα θα την μάθεις. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά θα έχει τελειώσει ο χρόνος και θα έχεις μάθει κάτι καινούργιο.

Μετάτρεψε τις αδυναμίες σου σε δυνάμεις

Κανείς δεν είναι τέλειος. Εφόσον γνωρίζεις ποιες είναι οι αδυναμίες σου, τότε έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τον τροχό. Γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, κάνε πιο έξυπνα και δημιουργικά πράγματα και προχώρα.

Φρόντισε το σώμα σου

Όχι, για να έχεις κοιλιακούς αλλά για να είσαι υγιής. Βάλε τη γυμναστική στο πρόγραμμα και ακολούθησέ το. Μην τα παρατήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Η γυμναστική είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Φρόντισε εσένα, το σώμα σου και αυτά που τρως. Θα σε ευχαριστείς αργότερα.

Διάβασε περισσότερο

Λιγότερα social media, περισσότερα βιβλία. Διάβασε βιβλία που σου αρέσουν, ιστορικά βιβλία, επιστημονικά βιβλία. Πάρε μερικές νέες ιδέες, απόψεις, μάθε πράγματα μέσα από αυτά. Θα γεμίσεις με γνώσεις και θα αποκτήσεις προοπτικές που δεν ήξερες ότι υπάρχουν.

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι «ήσυχη» ενώ οι ανασφάλειες «φωνάζουν». Τους επόμενους μήνες μάθε να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κάνε πράγματα με τον τρόπο σου και να είσαι σίγουρη για τις αποφάσεις σου. Μιλάμε για τη δική σου ζωή όχι για τη ζωή κάποιο άλλου.

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, κάνε ένα πράγμα τη φορά που σε τρομάζει, βγες επιτέλους απ’ το comfort zone!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *