Ώρα να βγάλουμε το καραντινάτο μας κορμί στην παραλία..

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Ο καιρός έχει ζεστάνει πάρα πολύ και είναι αρκετοί αυτοί που έκαναν ήδη το πρώτο τους μπάνιο..

Τα δικά μου τα ξέρετε.. Τόσα χρόνια τα λέμε μέσα από το elenifourli.com.. αν δεν μπει Ιούλιος εγώ στη θάλασσα δεν μπαίνω.. Θέλω να είναι πολύ ζεστή τι να κάνω.. είμαι κρυουλιάρα.. Η φίλη μου η Λία που το τόλμησε μου είπε ότι ακόμα είναι πάρα πολύ κρύα, οπότε αν θέλω να κάνω την επανάστασή μου για φέτος, θα πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα..

Θα μου πεις το θέμα μας είναι το κρύο νερό ή ότι από την καραντίνα βάλαμε λίγο πολύ κάποια κιλάκια και φέτος είμαστε κάπως πιο κουμπωμένες;;; Το σκεφτόμαστε διπλά να εμφανιστούμε από τώρα σε κάποια παραλία και αυτό μας στεναχωρεί.. Μα ούτε ηλιοθεραπεία να μην κάνουμε;; Δεν το αξίζουμε επειδή παχύναμε;;

Στο showroom που μιλάω με πολλές γυναίκες καθημερινά.. αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα… Τα κιλά που βάλαμε όλες στην καραντίνα.. και δυσκολευόμαστε να χάσουμε..

Και εγώ στη δίαιτα λοιπόν αδέρφια.. γιατί θέλω να νοιώσω καλύτερα με το σώμα μου .. και όχι γιατί αγχώνομαι τι θα πει ο καθένας … Έτσι θα έπρεπε να σκεφτόμασταν όλες νομίζω..

Η παραλία.. και η θάλασσα δεν είναι πασαρέλα.. Όποιον τον ενοχλεί ένα κορμί που έχει κάποια παραπανίσια κιλά να αλλάξει αυτός παραλία..

Πω πω τα ‘πα δεν άντεξα.. Έχω και τα νεύρα μου με όλα αυτά που άκουσε η Έλενα Παπαρίζου επειδή τόλμησε να  εμφανιστεί στην eurοvision με παραπανίσια κιλά και όχι όπως ήταν το 2005.. Ρε πάτε καλά;; Σταματήστε να ασχολείστε με τις ζωές και τα κιλά των άλλων και ασχοληθείτε με τις δικές σας ανύπαρκτες ζωές…

Τα είπα και ξαλάφρωσα..

Λοιπόν κορίτσια .. Φύγαμε για παραλία  με ψηλά το κεφάλι .. Μόνο περηφάνια για το καραντινάτο μας κορμί!!!

Ξέρουμε ότι παχύναμε.. θα τα χάσουμε όμως όποτε εμείς θέλουμε…

Καλό καλοκαίρι.. καλά μπάνια…!!!

 

(Photos Pixabay)

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *