Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι ψάχνεις από έναν άντρα!

Εντάξει, μπορεί να μην πιστεύεις στα ζώδια αλλά ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ισχύουν. Και πώς τα πάνε τα ζώδια με τον έρωτα;

Λοιπόν, πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι ψάχνεις από έναν άντρα!

Κριός- Gamer
Κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι, αγαπάς να παίρνεις ρίσκα ενώ δύσκολα κάποιος θα σου κερδίσει την προσοχή. Θέλεις, λοιπόν, έναν άντρα που να έχει φαντασία, να είναι παιχνιδιάρης και λίγο επιθετικός (με την καλή έννοια). Φυσικά, όλα αυτά μέχρι εκεί που τον παίρνει!

Ταύρος- Φυτουκλάκι
Θέλεις ένα “φυτουκλάκι”, έναν άνθρωπο που έχει γνώσεις και του αρκεί απλώς να κάθεται στο σπίτι και να είστε μαζί. Έναν άνθρωπο που να μπορείς να συζητήσεις για όλα!

Δίδυμος-Κακό αλλά…καλό!
Ο ένας σου εαυτός θέλεις έναν καλό άνθρωπο και ο άλλος έναν λίγο πιο… «αλήτη». Τι να σου πούμε Δίδυμε..Καλή τύχη σε αυτό που ψάχνεις!

Καρκίνος- Γλυκούλη
Γλυκούλη σαν κι εσένα! Θέλεις έναν άνθρωπο να σε φροντίζει, να είναι ευαίσθητος και προσεκτικός με τα συναισθήματά σου.

Λέων-Κάποιον να σε υποστηρίζει
Και να σε θαυμάζει, αφού νομίζεις πως είσαι το κέντρο του κόσμου. Δεν θέλεις κάποιον να λάμπει περισσότερο από σένα. Μήπως να το κοιτάξεις;

Παρθένος- Έναν πιο “θηλυπρεπή”
Έχεις την τάση να υπέρ-αναλύεις και να είσαι λίγο κλειστός. Γι’ αυτό και έχεις την ανάγκη από έναν άνθρωπο έτοιμο να σε παρασύρει σε νέες εμπειρίες, να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και πάνω από όλα να είναι φίλος σου.

Ζυγός-Χιούμορ
Να και κάποιος που αγαπά έναν άνθρωπο με χιούμορ! Έναν άνθρωπο που θα σε ξεκουνήσει με όλους τους τρόπους. Και ερωτικά!

Σκορπιός-Σεξ
Τι άλλο να πούμε για σένα; Αυτή είναι η λέξη που σε χαρακτηρίζει: Σεξ, πάθος και μυστήριο. Αυτά ψάχνεις.

Τοξότης- Χαλαρό
Θέλεις έναν άνθρωπο που να είναι αυθόρμητος και έτοιμος να διασκεδάσει μαζί σου, να γνωρίσετε νέα πράγματα και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Θέλεις κάποιον που θεωρεί πως το skydiving είναι διασκεδαστικό και όχι σκέτη αυτοκτονία!

Αιγόκερως-Έναν μουσικό
Είσαι αρκετά πρακτικός και ξέρεις ήδη τι θα κάνεις στη ζωή σου. Έχεις σχεδιάσει όλα τα βήματα. Και αυτό μπορεί να είναι τέλειο αλλά είναι και λίγο βαρετό. Γι΄αυτό και χρειάζεσαι κάποιον που θα σου αλλάξει αυτό το πλάνο και θα σε οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια!

Υδροχόος- Συναισθηματικό
Είσαι πολύ έξυπνος και έχεις την τάση να κρατάς μια απόσταση από τα συναισθήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεσαι κάποιον πιο συναισθηματικό. Για να υπάρχει ισορροπία!

Ιχθείς-Καλλιτέχνη
Έχεις μια καλλιτεχνική φύση κι εσύ! Θέλεις να αφήσεις τον καλό σου να κατακτήσει τον κόσμο, να τον θαυμάζεις!

Διάβασε ποια είναι και τα χειρότερα αστρολογικά ταιριάσματα:

Τα χειρότερα αστρολογικά ταιριάσματα

You May Also Like