Πες μας το ζώδιο σου να σου πούμε τι δουλειά να κάνεις!

Το κάθε ζώδιο δεν είναι φτιαγμένο για την ίδια δουλειά, ούτε έχει τα ίδια “χαρίσματα”. Πρέπει λοιπόν πριν αποφασίσεις ποια δουλειά σου ταιριάζει να πάρεις “σοβαρά” και το ζωδιακό κύκλο!

Αν το σκεφτείτε καλά κάθε ζώδια έχει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Και φυσικά αυτά αντανακλώνται απόλυτα στην εργασία του κάθε ατόμου.

Αιγόκερος

Είναι σοβαροί και οργανωτικοί. Έχουν το χάρισμα και τον ενθουσιασμό να ηγηθούν μιας ομάδας. Ιδανικές δουλειές: Διευθυντές σε τομείς παραγωγής, μηχανικοί και αρχιτέκτονες.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι χαρακτηρίζονται ως ελεύθερα πνεύματα. Αυτό δεν τους κάνει επιπόλαιους εργαζόμενους αλλά ανθρώπους με εκκεντρικές και πρωτότυπες ιδέες. Ιδανικές δουλειές: Σε τομείς που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία, τη φωτογραφία, τα graphic designs.

Ιχθύς

Ευέλικτοι και ανθεκτικοί σε κάθε περιβάλλον. Δεν ενδιαφέρονται να επιδεικνύουν τον εαυτό τους και επιδιώκουν να κάνουν πάντα το καλύτερο. Ιδανικές δουλειές: Οτιδήποτε σχετίζεται με την υγειονομικοί περίθαλψη, όπως ψυχολόγοι και νοσοκόμοι ή κάτι που εμπλέκει τις τέχνες.

Κριός

Οι “γεννημένοι ηγέτες” δεν θα μπορούσαν να κάνουν μια δουλειά που δεν έχει ανταγωνισμό ή κάποια που να έχει και σωματική δραστηριότητα.Οι ιδανικότερες για εσάς δεν είναι άλλες από personal trainer, ή διευθυντής σε κάποια επιχείρηση.

Ταύρος

Οι Ταύροι δουλεύουν σκληρά και αφοσιώνονται με ό,τι καταπιαστούν. Ιδανικές δουλειές: Μάγειρες, ή στον  τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι ευδοκιμούν σε γρήγορο ρυθμό, κινούνται με ταχύτητα, σε περίπτωση που τους δοθεί μια σειρά εργασιών. Ιδανικές δουλειές: Δημοσιογράφοι ή καθηγητές.

Καρκίνος

Θέλουν να δώσουν το παράδειγμα της ευθύνης. Ιδανικές δουλειές: Νηπιαγωγοί, δάσκαλοι ή δικηγόροι.

Λέων

Αγάπη για έκθεση και προσοχή, θέλουν να εμπνέουν τους άλλους για το καλύτερο. Η διδασκαλία και η πολιτική είναι το φόρτε τους, καθώς κερδίζει τα «φώτα» μιας ομάδας. Ιδανικές δουλειές: Πολιτικοί, ή κάτι που έχει σχέση με την ψυχαγωγία, όπως ηθοποιοί και μουσικοί.

Παρθένος

Είναι συμπονετικοί και διακριτικοί, ενώ την ίδια στιγμή έχουν πρακτικό νου. Ιδανικές δουλειές: Μπορούν να εργαστούν σε υπηρεσίες φροντίδας, ως θεραπευτές ή σε κάποιο πόστο ερευνών ή στατιστικών. Μεταφραστής και ντετέκτιβ είναι επίσης δουλειές που τους ταιριάζουν.

Ζυγός

Κοινωνικοί και ικανοί να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, οι Ζυγοί είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού και αυτό είναι το ατού τους μέσα και έξω από το γραφείο. Ιδανικές δουλειές: Διπλωμάτες, δικαστές, ταξιδιωτικοί πράκτορες ή μεσίτες.

Σκορπιός

Καχύποπτοι, εγωιστές και φυσικά εχέμυθοι. Ιδανικές δουλειές: Μυστικός πράκτορας, εργασία στον τομέα διαχείρισης πόρων, χειρουργοί ή φαρμακοποιοί ή ακόμα και σε οικονομικές υπηρεσίες.

Τοξότης

Καλοί συνομιλητές, ανυψώνουν το ηθικό των συναδέλφων τους, ενώ λειτουργούν ως παίκτες ομάδας. Ιδανικές δουλειές: Τουρισμός ή διαφήμιση!

 

You May Also Like