Πιάνεις τα μαλλιά σου κότσο όταν κοιμάσαι; Το κάνεις λάθος!

Η ζέστη και τα κουνούπια το βράδυ δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε κι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Γιατί ενώ τα μάτια μας βαραίνουν, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε καθώς κάνει αφόρητη ζέστη. Έτσι, βάζουμε τον ανεμιστήρα, κάνουμε κρύο ντους και φυσικά οι κοπέλες με μακριά μαλλιά τα πιάνουν κότσο. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, σίγουρα δεν το κάνεις με τον σωστό τρόπο.

Μα καλά θα μου πεις υπάρχει σωστός τρόπος για να πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο στον ύπνο; Ναι, για το καλό των μαλλιών σου και για να μην ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και τα μαλλιά σου μοιάζουν με… ζούγκλα!

Αυτό που συνήθως κάνουμε, λοιπόν, είναι να πιάνουμε τα μαλλιά μας ένα κεφτεδάκι με ένα κοκαλάκι, όπως κι όπως, αρκεί να μη μας ενοχλούν. Αυτό που προτείνουμε εμείς και μια YouTuber μας δείχνει ακριβώς τον τρόπο είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου προσεκτικά ένα κεφτεδάκι ψηλά αλλά να τα πιάσεις με ένα κλιπ και όχι με ένα κοκαλάκι.

Γιατί το κοκαλάκι κάνει τα μαλλιά σου πιο εύθραυστη και όταν το αφαιρείς σου αφήνει μια γραμμή, πονάει το κεφάλι σου και το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Από την άλλη με το κλιπ έχεις την καλύτερη λύση, καθώς δεν σφίγγει τα μαλλιά, δεν χαλάει το σχήμα τους ενώ κάνει τη δουλειά του και σε αφήνει να κοιμηθείς.

Τσέκαρε το video:

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *