Γράφει η Πέννυ Αδάμου.
Το καλοκαιράκι όλες μας πίνουμε πίνα κολάντα.
Η πίνα κολάντα, το ποτό που διακήρυξε το Πουέρτο Ρίκο ως το επίσημο του ποτό το 1978, έχει πολλές ιστορίες πίσω από την παρασκευή του, με την παλαιότερη να βρίσκεται στον 19ο αιώνα.
Το ποτό που σημαίνει “στραγγισμένος ανανάς” είναι υπέροχο, ιδίως σε όσους αγαπούν αυτό το φρούτο.

Αν θέλεις να φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σου με τα υλικά σου, ακολούθησε τις οδηγίες!
Υλικά:
2 1/2 μεζούρες ρούμι
3 μεζούρες χυμός ανανά
1 μεζούρα κρέμα καρύδας
Εκτέλεση

Βάζεις όλα τα συστατικά στο μπλέντερ, ξεκινώντας με το ρούμι, έπειτα με τον χυμό ανανά και ολοκληρώνοντας με την κρέμα καρύδα.
Ανακατεύεις για λίγο, αφού προηγουμένως έχει προσθέσει 5-6 παγάκια. Σουρώνεις σε highball ποτήρι. Γαρνίρεις με κομμάτι ανανά και κερασάκι maraschino.
Είσαι έτοιμη να απολαύσεις εσύ και όσοι κεράσεις από το υπέροχο ποτό σου!