Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να κάνω τατουάζ;

Γράφει η Σταυρούλα Λουκά.

Τα τατουάζ είναι μια επιλογή για την οποία πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα, πριν να καταλήξεις σε αυτήν. Φυσικά είναι ένα είδος τέχνης, για αυτό καλό θα ήταν, να υπάρχει και μια ουσιαστική επικοινωνία με την ή τον καλλιτέχνη που θα επιλέξεις για να στο δημιουργήσει!

Αυτό όμως στο οποίο θα επικεντρωθούμε είναι στην εποχή, που ενδείκνυται για να κάνεις το σχέδιο, που έχεις αποφασίσει, ένα «κομμάτι» του σώματός σου!

Σίγουρα ο ήλιος και το μπάνιο στη θάλασσα πρέπει να αποφεύγονται για αρκετές ημέρες ή και εβδομάδες. Επίσης το δέρμα είναι προτιμότερο να μην είναι μαυρισμένο από τον ήλιο ή το σολάριουμ.

Επομένως, σίγουρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα ίσως είναι η καλύτερη εποχή, για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου τατουάζ. Τέλος φθινοπώρου προς χειμώνα ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή, εφόσον το συζητήσεις με τον καλλιτέχνη που έχεις επιλέξει και το φροντίσεις όπως ο ίδιος σε συμβουλέψει.

Όταν λοιπόν νιώσεις έτοιμος ή έτοιμη, απλά κάνε τη σωστή επιλογή και ακολούθησε τις συμβουλές των ειδικών . Τέλος, μην ξεχάσεις να κλείσεις έγκαιρα το ραντεβού σου, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχει αρκετή αναμονή!

Το τατουάζ είναι μια παλιά παράδοση με πλούσια ιστορία και εντυπωσιακούς συμβολισμούς, δώσε την προσοχή που του αξίζει για τέλεια αποτελέσματα!

 

(Πληροφορίες από in2life.gr)

(φωτογραφίες,   pixabay.com)

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *