Πώς είστε σήμερα;;;

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε ξεκινήσει να μην είμαστε και ιδιαίτερα καλά.. ψυχολογικά πάντα, μετά από τις τόσες ημέρες σε καραντίνα..

Εσείς πώς είστε;;; Τι τρώτε αυτές τις ημέρες, τι βλέπετε στην τηλεόραση, τι διαβάζετε;;; Με τι γελάτε ..με τι κλαίτε;;

Αυτό που μας λείπει περισσότερο είναι σίγουρα η ανθρώπινη επαφή.. και η αγκαλιά.. ναι η αγκαλιά..

Η αγκαλιά στους δικούς μας ανθρώπους .. τους γονείς μας, που πρέπει να προστατεύσουμε παραπάνω αυτή την περίοδο…

Οι περισσότεροι από εμάς την βγάζουν στο διαδίκτυο.. Δυστυχώς ή ευτυχώς.. Δυστυχώς γιατί διαβάζουμε και πράγματα τα οποία ούτε αληθή είναι και βέβαια μας ρίχνουν την ψυχολογία ακόμα περισσότερο.. Από την άλλη αν δεν υπήρχε και αυτό να διαβάζουμε και κάνα πετυχημένο, κλάφτα Χαράλαμπε που λένε…

Εχθές διάβασα ένα υπέροχο άρθρο από μια ψυχολόγο στην Αμερική.. που έλεγε ότι αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού, καλό θα είναι, μιας και δεν μπορούμε να είμαστε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να βλέπουμε φωτογραφίες τους και να θυμόμαστε όμορφες στιγμές.. Αυτό θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα.. και να ηρεμήσουμε .. Όπως επίσης καλό θα είναι να μιλάμε μαζί τους μέσα από το facetime ή το skype. Μια συγκεκριμένη ώρα την ημέρα.. είναι τέλειο..

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να κάνουμε την ρουτίνα μας κάπως διασκεδαστική.. Για αυτό και πρέπει να βάλουμε πρόγραμμα ακόμα και εκεί.. Για λίγο καιρό ακόμα.. πρέπει να έχουμε στάνταρ ώρες που κάνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα.. Έτσι ο χρόνος θα περάσει ακόμα πιο γρήγορα..

Κουράγιο σε όλους.. Θα περάσει κι αυτό…

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *