Πώς να ξαναζωντανέψεις τη φλόγα στη σχέση σας

Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί για πολύ καιρό η σεξουαλική έλξη μπορεί να μειωθεί. Γιατί; Το μυαλό μας είναι προγραμματισμένο να παρατηρεί καινούρια πράγματα συνεχώς. Επομένως όταν τα πράγματα παραμένουν στάσιμα τείνει να επαναπαύεται και να χάνει την παρατηρητικότητα του. Και είναι λογικό. Για παράδειγμα, όταν έχουμε δει το σύντροφο μας γυμνό τόσες φορές δεν μας δημιουργεί την ίδια ανατριχίλα που μας δημιουργούσε την πρώτη φορά!

Πώς θα φέρεις πίσω την σπίθα στη σχέση σας;


Αρχικά πρέπει να κατανοήσεις ότι η σεξουαλική έλξη χρειάζεται περιπέτεια, μυστήριο και ρίσκο. Κάνε μία απρόσμενη κίνηση προς τον σύντροφο σου (πχ αιφνιδίασε τον με καινούρια εσώρουχα),κάνε του μία μικρή έκπληξη και φρόντισε να τον φλερτάρεις όπως τις πρώτες φορές!

Περάστε λίγο χρόνο χωριστά. Όταν γνωρίζουμε κάποιον που μας αρέσει συχνά φανταζόμαστε πώς είναι να είμαστε μαζί του. Όταν, όμως, βρισκόμαστε σε σχέση παύουμε να οραματιζόμαστε κάτι τέτοιο. Με το να του λείπεις λιγάκι που και που τον κάνεις να ανυπομονεί για την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθείτε!

Η ανεξαρτησία είναι το κλειδί. Δείξε ότι δεν είσαι απόλυτα εξαρτημένη από τον σύντροφο σου. Μία δυναμική προσωπικότητα εκπέμπει πάντα ερωτισμό.  Αντιθέτως, όταν είσαι εξαρτημένη από αυτόν σε διάφορους τομείς, τείνει να σε θεωρεί περισσότερο δεδομένη.

Eύη

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *