Πως θα κάνεις έναν Ιχθύ… ευτυχισμένο!!!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί εμείς τα ψάρια να την έχουμε μια περιέργεια και μια κυκλοθυμία.. δεν χρειάζονται όμως και πολύ δύσκολα πράγματα για να προσπαθήσει κάποιος να μας κάνει ευτυχισμένους..

Μας αρέσει η ειλικρίνεια… Θέλουμε από τον άλλο να μας λέει την αλήθεια του και να βγάζει ακόμα και τα εσώψυχά του.. Μας αρέσει να νοιώθουμε ότι κάποιος μας εμπιστεύεται .. και εδώ που τα λέμε καλά κάνει.. γιατί τα κρατάμε τα μυστικά μας..

Δεν μας αρέσουν καθόλου οι αγέλαστοι άνθρωποι.. Θέλουμε όμορφα χαμόγελα για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και αντιλαμβανόμαστε την αρνητική ενέργεια από χιλιόμετρα..

Η ευτυχία μας είναι πραγματικά να νοιώθουμε ότι προσφέρουμε και ότι αισθανόμαστε χρήσιμοι..

Όταν είμαστε στα down μας ένα κανάκεμα το θέλουμε.. Δεν μπορούμε αλλιώς.. Θέλουμε την απόλυτη προσοχή για να μας έρθει και πάλι το χαμόγελο.. Και με επιχειρήματα παρακαλώ…

Ένα καλό κομπλιμέντο η αλήθεια είναι στιγμιαία μας την δίνει την ευτυχία..

Όχι κομπλιμέντο απαραίτητα για την εξωτερική μας εμφάνιση .. αλλά και για κάποια επαγγελματική μας προσπάθεια.. ή κάποια μαγειρική μας προσπάθεια..

Οι παραπάνω σκέψεις είναι δικές μου σαν γνήσιο ψαράκι..

Σύμφωνα όμως με το αγαπημένο μου astrology.gr ένας ιχθύς θέλει να αισθάνεται ότι τον αγαπούν! Μάλιστα σε μεγάλο βαθμό και περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, έχει την ανάγκη να νιώθει ότι είναι αποδεκτός, αλλά ακόμα πιο πολύ, θέλει να είναι αγαπητός! Τέλος, μην του χαλάς τη ζαχαρένια του! Αυτός και ο Ταύρος, θέλουν κάποιον που είτε να μοιράζεται το ίδιο πάθος.. είτε να έχει την ίδια ηρεμία…

Αυτά.. για πείτε και εσείς ψαράκια…

 

Photos Pixabay

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *