Πώς θα περιποιηθείς το μπικίνι σου με τον καλύτερο τρόπο;

Το Καλοκαίρι είναι εδώ και οι περισσότεροι έχουμε ήδη ξεκινήσει τα μπάνια! Για τις γυναίκες μαζί με τα μπάνια και το καλοκαίρια ξεκινά μια δύσκολη περίοδος με τις αποτριχώσεις…

Και η πιο εκνευριστική είναι η αποτρίχωση στο μπικίνι. Αν χρησιμοποιείς ξυραφάκι καλή σου τύχη, αν έχεις κάνει laser έχεις ξεμπερδέψεις.

Παρ΄όλα αυτά εμείς θα σου πούμε όλα τα πλεονεκτήματα και όλα τα μειονεκτήματα για όλες τις μεθόδους περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής σου…

Ξυραφάκι

Είναι γρήγορο, δεν πονάει, μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή.
Προσωρινά (πολύ προσωρινά αποτελέσματα), ερεθισμός, κοκκινίλες και σπυράκια.

ksurafaki

Γι’ αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κάθε φορά που αποφασίζεις να πάρεις το ξυραφάκι στα χέρια σου. Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα gel και όχι αφρόλουτρο. Να αλλάζεις το ξυραφάκι πολύ συχνά και μετά το μπάνιο να ενυδατώνεις την περιοχή με μια φυσική lotion ή με ένα λάδι.

Αποτρίχωση

Σχετικά γρήγορο, τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο, είναι εύκολο να κλείσεις ραντεβού ή να το κάνεις μόνη σου.
Είναι “επιθετικό”, πονάει, ερεθίζει το δέρμα.

keri

Το πιο σημαντικό όταν κάνεις αποτρίχωση στο μπικίνι είναι να έχεις κάνει ένα ντουζ πριν και απολέπιση. Έτσι θα μαλακώσουν οι τρίχες και θα είναι πιο εύκολο να φύγουν από τη ρίζα. Μετά την αποτρίχωση φυσικά καλό είναι να χρησιμοποιήσεις μια ενυδατική ή λάδι και να περιμένεις για την επόμενη απολέπιση καθώς το δέρμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο.

Αν θες να κάνεις μόνη σου αποτρίχωση στο μπικίνι, σου έχουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους!

Φυσικά, το laser είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, καθώς έχει μόνιμα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Μετά από μερικές συνεδρίες δηλαδή, το δέρμα σου θα είναι καθαρό και απαλό!

You May Also Like