Πότε πρέπει (και δεν πρέπει) να στείλεις μήνυμα στον πρώην;

Ο πρώην κανονικά είναι πρώην ανήκει στο παρελθόν κι εκεί πρέπει να μείνει. Επομένως γιατί να του στείλεις μήνυμα θα μου πεις…

Η αλήθεια είναι πως όταν είμαστε με έναν άνθρωπο δενόμαστε μαζί του και δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσεις από τη μια μέρα στην άλλη. Από την άλλη, αν εμείς σε χώρισε ή σε πλήγωσε, πληγώνεται και ο εγωισμός σου. Αν εκείνος συνεχίζει να σου στέλνει, τότε το κάνει ακόμη πιο δύσκολο.

Επειδή μιλάμε για σένα όμως… πότε επιτρέπεται να του στείλεις μήνυμα; Όταν είσαι σίγουρη και νιώθεις ότι πραγματικά είναι καλή ιδέα. Αν ο πρώην σου δείχνει κι έχεις νιώσει ότι πραγματικά έχει αλλάξει συμπεριφορά, δείχνει μεταμέλεια, σε σέβεται τότε μπορείς να του στείλεις.

Το κυριότερο είναι ότι αν αποφασίσεις να του στείλεις δεν πρέπει να περιμένεις και να ελπίζεις τίποτα. Διαφορετικά καλύτερα να μην επικοινωνήσεις μαζί του.

Πότε δεν πρέπει να του στείλεις;

Δεν είναι καλή ιδέα να στείλεις στον πρώην σου όταν είναι σε σχέση. Σε καμία περίπτωση. Σημαίνει πως έχει προχωρήσει στη ζωή του και το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ. Μπορεί αυτό να πονάει ακόμα περισσότερο αλλά πρέπει να το κάνεις. Και μάλιστα, στην τελικά θα σου είναι και πιο εύκολο.

Παράλληλα, ακόμα κι αν δεν έχει σχέση δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου που θεωρεί πως για ότι έγινε μεταξύ σας ευθύνεσαι εσύ.

Πριν πάρεις την μεγάλη απόφαση ρώτα τον εαυτό σου αν πρόκειται για μια παρόρμηση της στιγμής ή αν όντως υπάρχει η ελπίδα και η προοπτική τα πράγματα να βελτιωθούν.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *