Στολίζουμε το σπίτι μας για το Πάσχα!

Γράφει η Σταυρούλα Λουκά.

Το Πάσχα πλησιάζει! Μια γιορτή τόσο μεγάλη και αισιόδοξη, αφού έχει ως κορύφωσή της την Ανάσταση του θεανθρώπου. Μια γιορτή αισιοδοξίας και αγάπης, που συμβαδίζει με την αναγέννηση της φύσης… αφού η άνοιξη πρωταγωνιστεί αφήνοντας πίσω της τον βαρύ χειμώνα.

Τι θα λέγατε αν στολίζαμε το σπίτι μας με απλές, όμορφες και οικονομικές προτάσεις, ώστε να γεμίσει ο χώρος μας θετική ενέργεια;

Αυτή η ιδέα μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και από τα καταστήματα με είδη δώρων της περιοχής μας, αφού πλέον τα μαγαζιά είναι ανοιχτά! Δεν ξεχνάμε, βέβαια, ποτέ να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να ακολουθούμε τους σχετικούς κανονισμούς για την αγορά προϊόντων.

Λαγοί , κοτούλες, παπάκια και φυσικά λουλούδια και πασχαλινά αβγά είναι λίγες μόνο κλασικές και πάντα διαχρονικές ιδέες στολισμού!

Μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης σοκολατένιες πασχαλινές φιγούρες, που θα στολίσουν επίσης μεγάλα ή μικρά τραπέζια.

Κρεμάστε διακοσμητικά αβγουλάκια, τοποθετήστε φιγούρες σε οποιαδήποτε γωνιά σας αρέσει… βάλτε διακοσμητικά στις γλάστρες σας και ανάψτε πασχαλινά κεράκια για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα!

Το σπίτι μας πρέπει να εκπέμπει χαρά και αισιοδοξία! Χαμογελάμε και γιορτάζουμε κάθε γιορτή, γιατί μας αξίζει! Καλό Πάσχα με αγάπη!

You May Also Like