Τα 2 beauty trends της χρονιάς

Η αλήθεια είναι πως και η μόδα προσαρμόζεται με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο χρόνο…

Ήδη εμείς οι γυναίκες έχουμε σταματήσει να βαφόμαστε πια, αφού η μόνιμη πλέον εφαρμογή της μάσκας δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια.. Παρόλα αυτά όλοι αυτά οι διάσημοι make up artists και beauty editors λένε ότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει μια γυναίκα αυτή την περίοδο είναι να μην περιποιείται τον εαυτό της..

Έτσι λοιπόν μας δίνουν 2 χαλαρά beauty trends για να ταιριάζουμε και με την covid εποχή…

Έντονο μακιγιάζ στα μάτια

Είπαμε, δε θα καταργήσουμε και τελείως το μακιγιάζ! Εξάλλου το make up είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη θηλυκότητα κι αποτελεί ένα στοιχείο του χαρακτήρα μας. Η μόδα λοιπόν θέλει έντονο βλέμμα, ανάλογα με το styling της κάθε γυναίκας, ακόμη και στη μετακίνηση 6. Η μάσκαρα ..όπως επίσης το διακριτικό eye liner μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε διαφορετικές και εντυπωσιακές…

Φυσικά μαλλιά

Η φυσικότητα συνεχίζει να είναι το “δυνατό χαρτί” στην ομορφιά για το 2021. Εκτός από το πρόσωπο, την επιζητάμε και στα μαλλιά μας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα curtain bangs ή αλλιώς οι αφέλειες επανήλθαν δυναμικά στη μόδα.

Τα πολλά αξεσουάρ στα μαλλιά θα πρωταγωνιστήσουν το 2021 .. Μιλάμε για στέκες .. κορδέλες.. τιρμπάν.. φιόγκους και τσιμπιδάκια.. τα οποία είναι αρκετά για να αναδείξουν την φυσική ομορφιά των μαλλιών μας..

Θα περάσει κι αυτό κορίτσια.. Άσε που σε κάποιες περιπτώσεις νομίζω ότι βοήθησε κιόλας…

 

Ελένη ♥♥¨

You May Also Like