Τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβρη!

Καλό μήνα! Ο Δεκέμβρης είναι από τους αγαπημένους μας μήνες αφενός επειδή κλείνει το έτος κι αφετέρου επειδή έχουμε γιορτές και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2020.

Κι έτσι, θέλουμε να κλείσουμε το 2019 με τον καλύτερο τρόπο, να δώσουμε το καλύτερο φινάλε. Ωστόσο, ο Δεκέμβρης δεν θα είναι ρόδινος για όλα τα ζώδια. Ποια είναι τα τρία ζώδια του κύκλου που θα έχουν έναν λίγο πιο δύσκολο μήνα;

Δίδυμος


Είχατε τόσο τον Κρόνο όσο και τον Πλούτωνα να ταξιδεύουν στον 8ο οίκο για τις σχέσεις και τις αλλαγές κι έτσι είναι σαν να έχετε κάνει ήδη μια ενδοσκόπηση στο παρελθόν. Παρόλο που με τον Δία να ενώνει τις δυνάμεις του και με τους δύο αυτούς πλανήτες, δεν υπάρχει διαφυγή. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι δεν σας αρέσει να κοιτάζετε προς τα μέσα και να συζητάτε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, μόλις αντιμετωπίσετε τα πιο μυστηριώδη μέρη της ψυχής σας, θα ανακουφιστείτε.

Παράλληλα, θα έχετε μια πανσέληνο στο ζώδιό σας αυτόν το μήνα, μαζί με μια νέα ηλιόλουστη έκλειψη ηλίου… κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και… go with the flow.

Ζυγός
Έχει έρθει η ώρα να προετοιμαστείτε για την πολυαναμενόμενη μετατόπιση του Δία στον Αιγόκερω και τον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Η αίσθηση της ασφάλειας έχει λιγάκι αλλάξει, είτε πρόκειται για φυσική είτε για συναισθηματική άποψη. Μπορεί να έχετε μετακομίσει σε άλλη πόλη ή να έχετε ξοδέψει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή να έχετε χτίσει τη δική σας. Έχει έρθει η ώρα να κοιτάξετε την οικογένειά σας και όσα περισσότερα αποκαλύψετε, τόσο καλύτερα θα νιώσετε. Και μέσα σε όλα αυτά, οι σχέσεις δοκιμάζονται…

Ιχθύς
Μπορεί να έχετε περάσει λίγο δύσκολα, αλλά νιώθετε περισσότερο ελεύθεροι. Άλλωστε αυτή δεν ήταν η προτεραιότητά σας; Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για αυτόν τον μήνα είναι να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μην αποσυνδέεστε από τα συναισθήματά σας και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε. Παράλληλα, ενεργοποιείται ο κοινωνικός σας τομέα αλλά την ίδια στιγμή θέλετε απεγνωσμένα τη μοναξιά σας. Θα είναι μια περίοδος ξεκούρασης, κλεισίματος στον εαυτό σας, συγχώρεσης. Αν κρατάτε μια κακία, μια απογοήτευση μέσα σας, τώρα είναι η ευκαιρία σας να ξεφύγετε.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *