Τα 7 χαρακτηριστικά των δυνατών γυναικών

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες.. να προσπαθούν μόνες τους να καταφέρουν πράγματα και να δείχνουν ότι δεν έχουν κανέναν και τίποτα ανάγκη… Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο προνόμιο των δυνατών γυναικών ..να μπορούν να εξασφαλίσουν μόνες τους της ευτυχία τους…

01

Πάμε να δούμε παρέα τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των δυνατών γυναικών…

-Έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους … Αυτό τους επιτρέπει να είναι συνειδητοποιημένες.. και να μην αναζητούν την αναγνώριση και την έγκριση τρίτων..

-Είναι συναισθηματικά ανεξάρτητες… Δημιουργούν συνήθως σχέσεις χωρίς να είναι εξαρτημένες από κάποιο σύντροφο

-Ψάχνουν συνεχώς τρόπους να εξελιχθούν.. Οι δυνατές γυναίκες αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες και προσπαθούν να τις εκμεταλλευτούν..

-Γνωρίζουν καλά ποιες είναι… Ξέρουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά τους.. και συνήθως  φέρονται καλύτερα στον εαυτό τους, σε αντίθεση με τις γυναίκες που είναι λιγότερο δυνατές..

02

-Αποφεύγουν τους τοξικούς ανθρώπους… Συνήθως επιλέγουν πολύ πιο προσεχτικά τις παρέες τους και αποφεύγουν ανθρώπους που κουτσομπολεύουν και κρίνουν…

-Συγχωρούν… αλλά μάλλον σπάνια ξεχνούν..

-Δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την γνώμη των άλλων.. Δεν δίνουν σημασία σε αρνητικές σκέψεις.. και τυχόν κάποιες κακόβουλες κριτικές που μπορεί να τις κάνουν.

Για πείτε…

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *