Τα σχέδια νυχιών που ταιριάζουν με το ζώδιό σου…

Και εκεί που λες ότι τα έχεις δει και τα έχεις κάνει όλα.. και ότι θέλεις κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά να κάνεις στα νύχια σου….έρχεται αυτή η όμορφη έρευνα που λέει ότι στο κάθε ζώδιο ταιριάζουν συγκεκριμένα χρώματα και σχέδια για μανικιούρ… μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί ποτέ… αλλά σίγουρα θα σας δώσει κάποιες ιδέες… για να κάνετε κάτι πρωτότυπο αυτή τη φορά..

Τολμήστε το στο Laivine nails..

Για τα κορίτσια που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού ταιριάζουν τα πιο περίεργα σχέδια και φυσικά τα πιο έντονα χρώματα. Κόκκινο και φούξια αλλά και μεταλλικές αποχρώσεις.

1

Οι Ταυρίνες καλό θα είναι να προτιμήσουν τις γήινες αποχρώσεις αλλά και τα κομψά φλοράλ σχέδια.

Η γυναίκα δίδυμος θα ακολουθήσει την τελευταία λέξη της μόδας όποια και αν είναι αυτή, για να κάνει τη διαφορά και να εντυπωσιάσει.

Η γυναίκα Καρκίνος προτιμά το γαλλικό μανικιούρ … άντε στην καλύτερη περίπτωση να το εμπλουτίσει με μερικά φιογκάκια.

2

Οι Λιονταρίνες αγαπούν τα έντονα χρώματα …Μπλε μωβ ..αλλά και έντονο πορτοκαλί… Επίσης προτιμούν πολλά σχέδια με Swarovski ή στρασάκια.

3

Η γυναίκα παρθένος προτιμά κλασικά και μονόχρωμα βερνίκια σε παλ αποχρώσεις ενώ η γυναίκα ζυγός προτιμά παστέλ και γήινες αποχρώσεις.

Η Σκορπίνα λατρεύει τις σκούρες αποχρώσεις… το έντονο κόκκινο αλλά και το μαύρο

4

Το κίτρινο και το μωβ είναι τα αγαπημένα στη γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη

Ενώ σε μια γυναίκα Αιγόκερω ταιριάζει το ασπρόμαυρο, το γκρι αλλά και το έντονο μπλε

Μια γυναίκα Υδροχόος θα επιλέξει κάτι εκκεντρικό… σε αυτό όμως που έχει πολύ αδυναμία είναι το μπλε αλλά και όλες οι αποχρώσεις του.

5

Τέλος για μια γυναίκα ιχθύς το χρώμα στο μανικιούρ είναι ολόκληρη ιεροτελεστία… καταρχήν  ταιριάζει με τα ρούχα της;;  Αν τα χρώματα των ρούχων της είναι έντονα θα επιλέξει κάτι πιο απλό στα νύχια της και αντίστροφα ώστε να ισορροπήσουν την εκάστοτε εμφάνιση.

You May Also Like